1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mevzu Erdoğan olunca 'etik' ilkelerini unutan gazeteciler!
Mevzu Erdoğan olunca 'etik' ilkelerini unutan gazeteciler!

Mevzu Erdoğan olunca 'etik' ilkelerini unutan gazeteciler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında hakaretler eden Sedef Kabaş hakkında soruşturma başlatıldı. İfade özgürlüğü adı altında Erdoğan'a hakaret edilmesini sorun olarak görmeyen sözde gazetecilerin hassasiyetleri de göz doldurdu.

22 Ocak 2022 Cumartesi 11:26A+A-

HAKSÖZ HABER 

Sedef Kabaş Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı. 

Tele1 ekranlarında yayınlanan bir programda Cumhurbaşkanı için igrenç ifadeler kullanan Kabaş'a Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatıldı.

Sedef Kabaş Tele1 ekranlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan için,  "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." ifadelerini kullandı. 

Muharrem Sarıkaya'nın bir gazeteciye karşı takındığı iğrenç tutumu eleştiren sözde gazetecilerin Cumhurbaşkanına hakaret eden Sedef Kabaş'ın sözlerine gülüp üstüne bir de desteklemeye çalışmaları sözde gazetecilerin ahlaki tutumlarını göstermesi açısından oldukça anlamlı bulundu. 

AK Parti sozcüsü Ömer Çelik'in Kabaş'ın sözlerini eleştirdiği görülürken, Yılmaz Özdil adlı sözde gazeteci de Kabaş'ı savunmaya çalıştı. 

Ömer Çelik, "Gazeteci sıfatı taşıyan Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir." dedi.

Yılmaz Özdil ise Kabaş'ın iğrenç sözlerini savunarak, "Sedef Kabaş’tan bir kadın olarak sesini kesip oturmadığı için katmerli nefret ediyorlar, sevmedikleri erkeklere nispeten hoşgörüleri var ama özgür kadınlara asla tahammülleri yok." dedi.

 

screenshot-20220122-115333-twitter.jpgscreenshot-20220122-115209-twitter.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum