1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. MEB bu kafadaki birinin imam hatip okulunda idarecilik yapmasına nasıl izin veriyor?
MEB bu kafadaki birinin imam hatip okulunda idarecilik yapmasına nasıl izin veriyor?

MEB bu kafadaki birinin imam hatip okulunda idarecilik yapmasına nasıl izin veriyor?

Kdz. Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sinan Yıldırım neye hizmet ediyor?

08 Eylül 2022 Perşembe 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İmam Hatip Okullarının İslam düşmanları tarafından böylesine hedef alındığı bir zaman diliminde bu okullarda görevli öğretmenlere büyük sorumluluk düşüyor. Zaten İmam Hatip kadrolarında çalışan öğretmenler de genelde mezunu oldukları okullarda gençlere hizmet veriyorlar.

Bu bağlamda İmam Hatipli olmak Türkiye’de pek de şahit olunmayan bir tedrisat geleneğine sahip olmak anlamına geliyor. İmam Hatipli öğretmenler belli bir düzeyin üstünde insanlığa hayırlı olacak nesiller yetiştirmek için çaba gösterirken 28 Şubat doğrudan bu geleneği hedef aldı.

O tarihten bu güne bir takım düzeltmeler gerçekleştirildi. İmam Hatipler eski günleri kadar olmasa da hala çok büyük bir boşluğu doldurmak için çaba gösteriyor. Gelin görün ki İmam Hatip okullarındaki bazı görevlilerin bu okulların misyonu ve geleneğinden hiçbir şekilde haberi yok!

Kdz. Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sinan Yıldırım hal ve tavırlarıyla epey tepki çeken bir isim. 4 yıldır İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan Yıldırım’ın daha önce Memur-Sen üyesi iken yaptığı paylaşımlar neticesinde istifası istenmiş.

“Reisçi” pozlarına bürünerek çevresindeki herkese saldırıp hedef gösteren Sinan Yıldırım gösterilen tepkiler neticesinde sosyal medyada yaptığı paylaşımların hepsini sildi. Belli bir süre geçtikten sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başlayan Yıldırım’ın Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hiçbir şekilde saygınlığı bulunmuyor! Önüne geleni akıl dışı iddialarla "hainlikle" suçlayarak ödüllendirilmeyi bekleyen birisinden gençlere ne hayır gelebilir!

dcdcd.jpg

Veli ve öğrencilerle ilişkisini de aynı seviyesizlik üzerine kuran Yıldırım iftira ve yalanlarıyla Özgür-Der’i de hedef almış. Asılsız ithamları sebebiyle Özgür-Der avukatları Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunacak. Üslupsuzluğu bir yana siyasi olarak da İYİ Parti’ye yakın sendikalarla adı anılan Sinan Yıldırım’ın İmam Hatip Ortaokulunda görev alabiliyor olması kadar şaşılacak bir şey yok!

MEB yetkililerinin gerekli işlemleri başlatarak İmam Hatip ile hiçbir şekilde organik bağı olmaması gereken bu şahsı görevden uzaklaştırması gerekiyor! Bu sorumluluk yerine getirilmediği takdirde İmam Hatip düşmanlığı üzerinden İslami değerlere nefret kusan kesimlere prim verilmiş olacak!

HABERE YORUM KAT

25 Yorum