1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mazota zam gelmesini bekleyen petrol ofislerine soruşturma açılacak mı?
Mazota zam gelmesini bekleyen petrol ofislerine soruşturma açılacak mı?

Mazota zam gelmesini bekleyen petrol ofislerine soruşturma açılacak mı?

Mazota zam gelmesini bekleyen petrol ofisleri araçlara akaryakıt vermeyerek tepki çekti. Akaryakıta gelen zamları bekleyen petrol istasyonlarının vatandaşlara ve ambulansa akaryakıtı zamsız fiyattan vermemek için araçları beklettiği iddia edildi.

26 Şubat 2022 Cumartesi 18:36A+A-

HAKSÖZ HABER

Akaryakıta zam geleceğinin açıklanmasının ardından Türkiye'nin birçok noktasında akaryakıt istasyonlarında kuyruklar oluştu. Zamlı tarifelerle vatandaşlara akaryakıt vermeyi planlayan petrol istasyonlarından vatandaşlar çektikleri videolar ile şikayetçi olurken, iktidarın şikayetçi olunan istasyonlara soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak ediliyor. 

Sosyal medyada paylaşılan bir videoya göre Adana'nın Ceyhan ilçesinde, ‘Akaryakıta zam gelecek' diye hasta taşıyan ambulansa 3 saat boyunca yakıt verilmediği iddia edildi.

Hasta yakını yaşatılan duruma tepkisini çektiği video ile gösterdi. İddiaya göre Diyarbakır'dan İstanbul'a giden ambulans, Ceyhan'da bir akaryakıt istasyonuna akaryakıt almak için girdi. Ancak kendisine, zam geleceği gerekçe gösterilerek yakıt verilmedi. Gece 12'yi beklemesi söylenen ambulansa dahi yakıt vermediği iddia edilen olayla ilgili soruşturma talep edildi. 

Birçok sağlık çalışanı da duruma tepki gösterirken vatandaşın akaryakıtı Mersin'den alıp ambulansa getirdiği ifade edildi. 

Sosyal medyada paylaşılan ilgili video,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum