1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Mağdur Üretmeyi Seven Trol Zihniyeti Ders Çıkartmayı Hiç Sevmiyor!
Mağdur Üretmeyi Seven Trol Zihniyeti Ders Çıkartmayı Hiç Sevmiyor!

Mağdur Üretmeyi Seven Trol Zihniyeti Ders Çıkartmayı Hiç Sevmiyor!

CHP adayını sıkıştıracağım diye cilalanmasına sebep olan Turgay Güler vakasından ders almayan trol zihniyeti şimdi de kurgu videoyla bir kez daha Ekrem İmamoğlu’na mağduriyet kozu hediye ediyor!

29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:21A+A-

HAKSÖZ-HABER

İki gündür iktidara yakın medya organları kurgu bir videoyla güya okuyucularını-izleyicilerini Ekrem İmamoğlu’nun nasıl bir ihanet içinde olduğu hususunda bilgilendiriyorlar! Bu haberlere göre Habertürk’te katıldığı programda sunucunun PKK ve FETÖ’ye ilişkin sorusuna Ekrem İmamoğlu seçilirse İstanbul’u bunlarla birlikte yöneteceğini söylemiş! Yayınlanan videolarda bu soruya dair CHP adayının bu sözleri sarfettiğini kendi ağzından duyuyorsunuz. 

Oysa bu videonun kurgu olduğu, bir başka soruya verilen cevabın montajlanmasıyla elde edildiği ortaya çıkmış durumda. Ne var ki, yapılan şeyin açık bir iftira olduğunun ortaya çıkmasına rağmen bu kurgu videonun halen tedavülde tutulduğu da görülmekte.

Bu tutum açıkça yalandan, iftiradan medet ummaktan başka bir şey değil. İktidar medyasında yaşanan onca tecrübeden sonra hala bu tür bel altı vuruşlara tevessül edilebiliyor. Üstelik de önümüzde çok net bir Turgay Güler vakası varken bu yapılıyor. Turgay Güler’in ekranda İmamoğlu’nu rezil edeceğim derken nasıl rezil olduğu ve CHP adayını mazlum ve sevimli göstererek sonuçta ona çalıştığının görmezden gelinmesi çok garip!

Aynı kafa yeni yalanlarla, bel altı vuruşlarla bir kez daha Ekrem İmamoğlu’na mağduriyet kozu sunuyor. CHP adayını haksızlığa uğramış mazlum bir konuma oturtuyor.

Oysa İmamoğlu’nun ilkesizliğini, pragmatist tutumunu, Kemalist resmi ideolojinin muhafazakar bir mensubu olmasına rağmen takındığı popülist söylemin ikiyüzlülüğünü gündemleştirmek yerine, bu tür çirkinliklerden, yalanlardan medet ummak siyasi ahlak açısından büyük bir ayıp olduğu gibi, politik olarak da sadece kayıp demektir!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum