1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Macron, Siyonistler daha fazla bebek öldürsün diye orada!
Macron, Siyonistler daha fazla bebek öldürsün diye orada!

Macron, Siyonistler daha fazla bebek öldürsün diye orada!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u taşıyan uçak Tel Aviv’e ulaştı… Macron kendisinden beklenen şekilde katliamın nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğine dair tavsiyelerle geldi!

26 Ekim 2023 Perşembe 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Ramallah'taki El-Menara Meydanı'nda toplanan onlarca Filistinli, Macron'un ziyaretini protesto etti. Filistinliler Macron’un işgal edilmiş toprakları ziyaret etmesinin ne demek olduğunu biliyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron politik tutumu sebebiyle bu meselede kayda değer hiçbir sorumluluk almayacak!

Macron’un Netanyahu ile el sıkışması sadece şunu sağlayacak:

İşgal rejimi kendine bulduğu meşru zeminle daha fazla bebek öldürebilecek!

Batılı liderlerin neredeyse istisnasız hepsi Siyonistlere destek mesajları verdiler. Macron ise Fransa’daki açık İslam düşmanlığı yetmiyormuş gibi Biden’den sonra bizzat Netanyahu’yu ziyaret etme ihtiyacı hissetti. Bu görüşmede dile getirdiği şey ise Hamas’ın nasıl yok edilmesi gerektiğine dair tavsiye vermekten başka bir şey değildi:

"IŞİD'e karşı ABD öncülüğünde oluşturulan uluslararası koalisyonun aynı zamanda Hamas'a karşı da mücadele etmeli"

IŞİD ile Hamas’ı eşitleyen bu sözlere uluslararası arenada Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan cevap geldi. "Hamas'ın terör örgütü değil meşru müdafaa içerisindeki mücahitler ordusu" olduğunu ifade eden Erdoğan, Macron’un Netanyahu’ya sağlamaya çalıştığı meşruiyetin geçersiz olduğunu ilan etti. Önemli bir duruş olan bu açıklamalar Batılı liderleri kendine getirmeye yeter mi orası ise oldukça şüpheli…

Macron Siyonist katillerin eteklerine sarılıp “daha fazla Müslüman öldürmeleri” için onlara tavsiyeler verirken biz ne yapmalıyız? Sesimizi daha fazla çıkartıp işgal rejimine sağlamaya çalıştıkları meşruiyetin bizzat kendisinin gayrımeşru bir şey olduğunu haykırmak öncelikli sorumluluk olarak önümüzde duruyor!

Eline Filistin ve Hamas bayraklarını alan herkesi yarın (27 Ekim) Cuma namazı çıkışı Taksim Camii’ne bekliyoruz!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum