1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. M. Ali Aslan’ın Solo Albümü Yakında Çıkıyor!
M. Ali Aslan’ın Solo Albümü Yakında Çıkıyor!

M. Ali Aslan’ın Solo Albümü Yakında Çıkıyor!

Kuruluşundan bugüne Grup Yürüyüş’ün solistliğini yapan Mehmet Ali Aslan, ilk solo albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

30 Ocak 2015 Cuma 17:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

10 yılı aşkın bir süredir devam eden müzik hayatında Grup Yürüyüş’ün solistliğini yapan Mehmet Ali Aslan, ilk kez solo bir albüm çıkarıyor.

Kayıtları büyük oranda tamamlanan albümün, teknik düzenlemelerin ardından yayına hazır hale geleceği öğrenildi. Şubat ayının sonuna kadar çıkması beklenen albümde 9’u yeni, 10 eser bulunuyor.

Sitemize bilgi veren Mehmet Ali Aslan, albümü “Ümmetin genç yiğitlerine, kahraman kızlarına ve cennet yüzlü çocuklarına ithaf” olarak sunduğunu söyledi. Aslan, umutlarımızı-coşkularımızı marşlara döken Grup Yürüyüş çizgisinden ayrılmadan; içimizde yaşadığımız duygusal çarpışmalara, isyanlara, yakarışlara, özlemlere ve bununla birlikte farklı müzik tınılarına da yer verdiğini belirtti.

Aslan, aranjörlüğünü Yavuz Taşkın’ın yaptığı ve iyi stüdyo müzisyenlerinin çaldığı albümde olabildiğince çeşitli enstrüman kullandıklarını ve çok iddialı olmamakla birlikte müzikal altyapıyı zenginleştirmeye çalıştıklarını da ifade etti. Aslan, Grup Yürüyüş olarak da çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

gundem-yayli-grubu2.jpg

brass-trumpet-trombone.jpg

gundem-yayli-grubu.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum