1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Lütfü Türkkan’ın rezilliklerini sıralayıp en önemlisini atlamak!
Lütfü Türkkan’ın rezilliklerini sıralayıp en önemlisini atlamak!

Lütfü Türkkan’ın rezilliklerini sıralayıp en önemlisini atlamak!

İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın çirkinliklerini tek tek saydığı yazısında Hasan Öztürk’ün, Türkkan’ın en bariz vasfı olan muhacir düşmanlığını atlamasının sebebi ne olabilir?

09 Kasım 2021 Salı 14:43A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bingöl’de edepsizliğini zirveye çıkartan İYİ Partili Lütfü Türkkan Türkiye gündeminde. Ettiği galiz küfür yüzünden partisi içinde göstermelik bir makam değişikliğiyle kurtarılmaya çalışılan Türkkan’a kamuoyunda tepkiler dinmiyor.

Lütfü Türkkan gerçekten de her türlü tepkiyi fazlasıyla hak eden bir kişilik. Defalarca Haksözhaber’de de kendisiyle ilgili haberler yaptık. Kızının iğrenç partilerinden işletmesi için devlet bankasından aldığı krediyi ödemeyerek kamuyu zarar uğratmasına kadar pek çok konuda ama en fazla da Suriyeli muhacirlere olan kini ve düşmanlığı nedeniyle kendisi sayfalarımızda sıkça yer aldı.

İktidara yakın medyada bugün yayınlanan pek çok köşe yazısında olduğu gibi Yeni Şafak’taki köşesinde Hasan Öztürk de Türkkan üzerine yazmış. “Yalıda köpek seven Beyaz Türk, Bingöl’de ağzını bozup provokasyon yaptı başlıklı yazısında Öztürk Lütfü Türkkan’ın dünden bugüne sergilediği iğrenç görüntülere projektör tutmuş, iyi de yapmış.

Ama çok ilginçtir, Türkkan’ın en bariz vasfı olan Suriyeli muhacirlere düşmanlığını ağzına bile almamış. Oysa Lütfü Türkkan denilince herkesin aklına en çok onun ırkçı, faşist, muhacir karşıtı söylemi gelir.

Merak ettik, Hasan Öztürk Lütfü Türkkan’ın bu yönünü, bu bariz özelliğini neden zikretme gereği duymamış acaba?

***

Hasan Öztürk’ün Yeni Şafak’ta yayımlanan “Yalıda köpek seven Beyaz Türk, Bingöl’de ağzını bozup provokasyon yaptı” başlıklı yazısının konuyla alakalı kısmı:

“Yalıda köpek seven Beyaz Türk”, Bingöl’de bir şehit yakınına herkesin gözü önünde küfrediyorsa bu düpedüz provokasyondur!

Kocaeli’nin kırsalında, iş yerini izinsiz büyüten Beyaz Türk, olay yerine giden muhabiri adamlarına darp ettiriyorsa bu düpedüz kibirdir. Hadsizliktir.

Yalıda köpek seven Beyaz Türk, Bingöl’de sokak ortasında şehit yakınının yüzüne galiz küfrettikten sonra o fiilini saklayıp, “kumpas”tan söz ediyorsa, asıl kumpasın sahibidir.

Görüntüler çıkıp, küfür edenin sesi Beyaz Türk’e ait olduğu apaçık duyulunca, “kitaplık önünde” yapılan açıklama ile durumu kurtardığını sanmak pişkinliktir.

Ama, “altı üstü mayına basan çoban” ifadesini beğenen kibirli Beyaz Türk, “sokakların karışmasını” istemiş olabilir. Kim bilir?

Lütfü Türkkan, şımarık bir yalı zengini. Lütfi Türkan, zenginliğine zenginlik katan ama ne hikmetse hala sürekli “ağlayan” tayfadan biri. Şımarık, ukala, kibirli. Halkı küçümseyen zümreden. Lütfü Türkkan, İyi Parti’nin iyi giyimli Beyaz Türk’ü, ağızı bozuk vitrin ismi!

 

  

HABERE YORUM KAT

4 Yorum