1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Limanlar işgal rejimine kapatılsın!
Limanlar işgal rejimine kapatılsın!

Limanlar işgal rejimine kapatılsın!

Türkiye’den Siyonist çeteye giden ihracat gemileri Gazze’nin işgalini kolaylaştırma riskini taşıyor…

19 Kasım 2023 Pazar 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’den bu yana Gazze halkının haklılığını uluslararası arenada dile getiren ilk ülkelerden birisi Türkiye oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  Hamas hakkında yaptığı “mücahitler ordusu” çıkışı oldukça önemli bir kırılmaya işaret ediyordu.

Aynı şekilde geçtiğimiz günlerdeki Almanya ziyaretinde Erdoğan, Batılı siyasetçilerin tüm tutarsızlıklarını yüzlerine çarparak milyonlarca insanın duygularına tercüman oldu. Gazze’ye yapılacak yardımlar konusunda da sorumluluk üstlenmeye çalışan Türkiye’den tüm bu olumlu gelişmelerin aksine her hafta düzenli olarak işgal rejimine ihracat gemileri gidiyor.

Savaş şartlarında dünya kamuoyunun zulme karşı tavrının ne kadar önemli olduğunu Batılı ülkelerin yavaş yavaş değişen yaklaşımından görmek mümkün. Siyonist çetenin açıktan desteklenmemesi dahi işgalci için işlerin seyrini değiştiriyor.

Mazlumlarla dayanışma bilincini artırmak ve Türkiye’nin ihracat gemileri sebebiyle bulaştığı vebali ortadan kaldırmak için İstanbul’da bir araya gelecek olan İslami kuruluşlar Beylikdüzü Ambarlı Limanı’na konvoy düzenleyecekler.

Bugün (19 Kasım) saat 14.00’da Olimpiyat Stadı’nda başlayacak olan konvoy Beylikdüzü Ambarlı Limanı’nda sona erecek. Duyarlılık sahibi herkesi Türkiye limanlarının işgal rejimine kapatılması için konvoya katılmaya davet ediyoruz!

f-03gzxyaa506a-1.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum