1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kur’an’a hakaret eden müfteri cezasını bulmalı!
Kur’an’a hakaret eden müfteri cezasını bulmalı!

Kur’an’a hakaret eden müfteri cezasını bulmalı!

İbrahim Atabey isimli soytarı internet üzerinden yayınladığı videolarda İslam’a ve Müslümanlara hakaretler ediyor.

17 Kasım 2020 Salı 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Çektiği her videoda Hz. Muhammed (s) ve Kitabı Kerim’e hakaretlerden eden İbrahim Atabey isimli müptezel, tepkisizlikten besleniyor. Kendince “Türk’ün dini tabiattır” diyerek başka bir şeye iman eden bu müfrit, yeni medya mecralarının verdiği rahatlıkla çok ağır sözlerle Allah Resulü’ne iftiralar atmaktan çekinmiyor.

İfade özgürlüğü denilen şeyin ne olduğu oldukça muğlak. Hiçbir şekilde hakaret içermeyen sadece akidenizin gereği olan paylaşımlarınız hakkınızda idari işlem başlatılmasına veya kadro dışı kalmanıza sebep olabilirken birilerinin açık küfür ve hakaretlerle İslam’ı ve Müslümanları hedef almasının hiçbir yaptırımı olmuyor. Dünyanın farklı bir yerinde olmak pekala bu kişinin işin içinden sıyrılmasını sağlıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklama İbrahim Atabey'in Rusya'da yaşadığını ortaya çıkarttı. Hakkında yakalama kararı çıkartılıp, iadesi istenen müfterinin Rusya tarafından Türkiye'ye gönderilip gönderilmeyeceği ise hala muğlak...

Şimdi bu Ka’b bin Eşref kılıklı ahlak yoksunu kişi hakkında gerekli tüm hukuki yollar işletilecek mi? Eğer öyle yapılmazsa akıbetimizin çok eleştirdiğimiz Fransa’dan ne farklı olur? Orada da Allah Resulü (s) veya Kur’an’ı Kerim hakkında iftiralar, hakaretler etmek serbest!

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum