1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Küfür ve hakaret yağdırmak MHP Genel Başkan Yardımcısı olmanın şartı mı?
Küfür ve hakaret yağdırmak MHP Genel Başkan Yardımcısı olmanın şartı mı?

Küfür ve hakaret yağdırmak MHP Genel Başkan Yardımcısı olmanın şartı mı?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yine hakaretler yağdırdı!

03 Aralık 2022 Cumartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Artan enflasyona  bir sorumlu bulmak adına perakende market zincirleri hedef gösterildi. En yaygın üç şirket olan BİM, ŞOK ve A101 üzerinden başlayan tartışma BİM özelinde devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şu sözlerle perakende marketleri hedef almıştı:

"Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyim. Zincir marketlerin FETÖ ile irtibatı araştırılması gerekmektedir. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir"

Her şeyi FETÖ ile ilişkilendirme hastalığının bir sonucu olan bu sözlere BİM Genel Müdürü Galip Aykaç "Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" ifadeleriyle cevap vermişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise sosyal medya hesabından kendi seviyesini gösteren bir açıklama yayımladı.

gbg.jpgbasliksiz-113.jpg

Yalçın’ın Galip Aykaç üzerinden BİM ile FETÖ arasında ilişki kurmaya çalışması 15 Temmuz sonrasında MHP’nin ülke siyasetinde çok fazla kullandığı “damgalama” politikasının tipik bir tezahürü. Aykaç’ın kendilerine yönelik ithamlara cevap vermesi anlaşılan o ki MHP’lileri çok şaşırtmış. Herhalde MHP istediğini suçlayıp istediği hakareti edip hiçbir cevap almayacağını düşünecek kadar şımarmış durumda! Yalçın'ın sarf ettiği sözler ise “küfür ve hakaret yağdırmak MHP Genel Başkan Yardımcısı olmanın şartı mı?” diye düşündürüyor insana…

BİM üzerinden oluşturulan komplo teorileri yaşanan ekonomik darboğazı izah etmeye yetmiyor. İnsanlara gerçekçi sebepler ve çözümler sunmanız lazım. İktidar seçmeni enflasyondaki –en azından- durağanlaşmanın farkında. Bunun herhangi bir ürünün fiyatına hemen yansımasını beklemek de çok sahici olmayacaktır. Ne var ki bahsedilen durağanlaşma kimi zaman yükseliş trendine de girebiliyor. Hal böyle olunca oldukça dengesiz bir ekonomik gidişatla karşı karşıya olduğumuzu söylemek mümkün. Özetle BİM’i suçlayıp işin içinden sıyrılmak ahlaka ve vicdana sığan bir şey değil!


BBC Türkçe tarafından hazırlanan şu içerik BİM'in kazanç-kayıp grafiği hakkında önemli bilgiler sunuyor:

 

HABERE YORUM KAT

18 Yorum