1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra hayatını kaybetti!
Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra hayatını kaybetti!

Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra hayatını kaybetti!

24 gündür yoğun bakımda olan Mahra Pınar geçtiğimiz gün vefat etti!

30 Mart 2022 Çarşamba 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İnsanların sokak hayvanlarıyla kurdukları sağlıklı olmayan ilişkilerin neticesi olarak denge bozuldu. Sokak hayvanlarına insan muamelesi yapanlar olduğu gibi hayvanlara işkence eden ruh hastalarıyla da karşı karşıyayız.

Sokak hayvanlarını korumak için tabiatın dengesini koruması gereken insanlık tüketim çılgınlığı sebebiyle sınırları ortadan kaldırdı. Bunun yanında hayvanları fıtratını yok sayarak oluşturulan “hayvan hakları” söylemi zaten alt üst olan dengeleri yerle bir etti.

Gruplar halinde sokaklarda ve boş arsalarda gezen köpekler insan yaşamı için ciddi bir tehdit oluşturmaya başladı. Her hafta sokak hayvanlarının saldırısı sebebiyle yaralanan çocukların haberleri geliyor.

Mahra Pınar da bunlardan birisiydi. 5 Mart'ta saat 10.00 sıralarında Serik ilçesi, Belek Mahallesi'nde kaldırımda yürürken yol kenarındaki arazide dolaşan başıboş köpekler saldırdı. Kaçmaya çalışırken yola çıkan Mahra'ya kamyon çarptı. Ağır yaralanan Mahra’nın önce sağ bacağı ampute edildi ve yoğun bakıma alındı.

Kısa süre sonra yaşadığı beyin kanaması sebebiyle ikinci kez ameliyat olan Mahra müşahede altında tutuluyordu ki 24 gün süren hastane sürecinin ardından vefat etti. Şimdi Mahra’nın acısı karşısında ailesi kimden hesap soracak?

Yaşadıkları zorlukların ardından evlatlarını kaybetmenin acısını yaşayan Pınar ailesi insan hayatını yok sayan adaletten ve dengeden yoksun bir sistemin mağdurlarıdırlar! Hayvana işkenceye karşı durulması gerekirken hayvanlara irade sahip varlıklar gibi muamele yapılması da çok korkunç sonuçlar ortaya çıkartıyor!

HABERE YORUM KAT