1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Komplo teorileri aldı başını gitti!
Komplo teorileri aldı başını gitti!

Komplo teorileri aldı başını gitti!

Cihat Yaycı: “Bölgede bir ABD üssü bulunmaktadır. Kurtlar puslu havayı sever”

07 Şubat 2023 Salı 17:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Emekli tümamiral Cihat Yaycı, gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube yayınına bağlanarak, ABD’nin depremi kullanarak Türkiye’yi işgal edebileceğini ima etti. Yaycı aynı ABD'nin depremden sonra Türkiye'ye yolladığı yardımlar hakkında ise bir şey söylemedi...

Sosyal medyaya düşen bazı görüntülerde ise “HAARP” adı verilen ve komplo teorisyenleri tarafından “kıyamet silahı” olarak tanımlanan sistemle yapay deprem oluşturulduğu öne sürüldü.

HAARP’ın “meziyetleri” şöyleymiş:

-Kutuplar eritilebilir veya yerinden oynatılabilir

-Ozon tabakası ile oynanabilir

-Deprem yaratılabilir

-Okyanus dalgalarını kontrol edilebilir

-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak insan beyni kontrol altına alınabilir,

- Radyasyon yaymayan termonükleer patlama yapılabilir.

Hay maşallah! Anlaşılan "HAARP" bir tek kansere çözüm bulamıyormuş... Geçtiğimiz hafta batılı ülkelerin konsolosluklarını geçici olarak kapatmalarını dahi buraya bağlayanlar söz konusu.

Cihat Yaycı da bu akıl ve mantık dışı atmosferden güç alarak ABD’nin Türkiye’yi işgal edebileceğini dile getiriyor. Bunu yaparken de mülteci düşmanı ırkçılığını da konuşturuyor. Mültecileri "güvenlik sorunu" gibi göstererek şunları dile getiriyor:

“Özellikle Gaziantep, Hatay, Kilis gibi illerimizde sığınmacı kampları bulunduğu gibi sığınmacı mahalleleri de bulunmaktadır. Bu durumun hem toplumsal psikolojik yapısı hem de güvenlik boyutları dikkatli değerlendirilmek durumundadır. Diğer yandan bölgede bir ABD üssü de bulunmaktadır. Kurtlar puslu havayı sever.”

HAARP varlığı bile kanıtlanamamış ne olduğu belli olmayan bir iddiadan ibaret. Tıpkı Yaycı’nın mantık ve izan dışı sözleri gibi… Allah bu ülkenin hem beden hem akıl sağlığını korusun demekten başka bir şey gelmiyor elden!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum