1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Kocaeli’de 269. Başörtüsü Eylemi
Kocaeli’de 269. Başörtüsü Eylemi

Kocaeli’de 269. Başörtüsü Eylemi

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri 269.hafta basın açıklaması platform birleşenlerinden MAZLUMDER Kocaeli Şubesi üyesi Halil Demir tarafından yapıldı.

13 Haziran 2010 Pazar 17:29A+A-

Basın açıklamasının tam metni:

Terörist ve katili İsrail bu saldırıdan sonra birde korsan sıfatını  kazanmıştır. Son korsanlık olayından sonra   Rachel Corrie gemisine'de el koyarak korsanlığını devam ettireceğini dünyaya ilan etmiştir.İsrail yardım götüren filolara saldırıp göz dağı vererek, korkutarak, bir daha yardım filosunun gelmesine engel olacaktır.Siyonist işbirlikçisi emperyalist örgütlerse İsrail'e yaptırım uygulamak yerine, İran'a yaptırımı medyanın gündemine sokarak gündem değiştiriyor.

İsrail  sen  ne yaptığının farkımda mısın?.Kimileri nasıl karşına aldığının farkımda mısın?. Gerektiği zaman Çanakkale'de ve başka cephelerde 250 bin evladını şehid verme noktasında gözünü kırpmadan hareket eden bir ümmetle karşı karşıyasın. Çanakkale savaşı için asker alınacak denildiği zaman, gönüllü askere gitmek için askerlik şubelerinin önünde kilometrelerce kuyruk oluşturan bir ümmetin torunlarıyla karşı karşıyasın !.

Bu ilk filodan sonra , öncekinin on katı, yüz katı filolarla  Gazze'deki mazlum, bebek, kadın çocuklara, muhtaç insanlara, ölümü göze alarak yardım götüreceğimizi iyi bil. Terörist , katil İsrail, bizi ölümle korkutamazsın.Bizlerin, Allahın kitabının Nisa süresi 75.ayetinde geçen

Size ne oluyor ki?, "Ey Rabbimiz bizleri  ablukaya alan bu zalimlerin zulmünden, kurtar, katından yardım et, bize  kurtarıcılar gönder" diye yalvaran, çocuklar, kadınlar ve mazlum insanlar uğruna savaşmıyorsunuz?.

ayetini duyduktan sonra, Gazze'deki bebeklerin, kadınların ve  mazlum insanların çığlıklarına kulak tıkayacağınızı mı sanıyorsun?.Sen kardeşlerimizi şehid ederek bizleri engellemek bir yana, bizleri teşvik ettiğinin farkında mısın?.Yoksa bizleri , savaşmaya gönderirken , korkudan tir tir titreyen kendi askerlerinle mi karıştırıyorsun !'.Katil İsrail, bu gün tekrar yardım filosu yola çıkacak olsa, şunu iyi bil ki  Türkiye'de binler değil, on binler, yüz binler, milyonlar şahadet şerbetini içmek için Gazze'ye koşmaya hazır, Çanakkale'ye olduğu gibi bu günde ölüme koşa koşa gitmeye hazır.

 Zalim İsrail senin namlulularının ucunda, ölümü değil, cennetteki bahçeleri gören, havzı Kevserin başında peygamberle buluşmayı gören bir ümmete, ne kadar büyük davetiye çıkarttığının farkında mısın?.Sen hiç merak etme, bu çağrına  ümmet koşa koşa gelir."Sizi öldürürüm ha !!, dur gelmeyin" derken, çıkarttığın  cennet davetiyelerine bu ümmetin icab edeceğinden zerre kadar şüphen olmasın?.Bizleri öldürsen ne olur?, giymiş olduğumu eski dünya elbiselerini çıkartır, cennet elbiselerinin en güzelini giyeriz.Oturmuş olduğumu dünya mekanlarını bırakır, cennet köşklerinin en güzeline otururuz.

İsrail çıkarttığın cennet davetiyesine hepimiz icabet etmeye hazırız,

Ne yazık ki içimizden bazı çatlak sesler de geliyor.Kalkmış birileri  İsrail'in otoritesinden izin alınmalıydı diyor.Mazlum insanlar zulüm görürken  Siyonist otoriteden izin almak ha !, yazıklar olsun sana.seni Allaha havale ediyoruz.Birileride "yardımlar neden resmi yardım örgütleriyle gönderilmiyor da, bu iş dinci örgütlere bırakılıyor" diyor.Madem bu kuruluşlar bu işi yapacaktı da, bu güne kadar neden yapmadı?.Anlaşılan herkesi kendileri gibi rahat yaşıyor sanıyorlar.Mama bekleyen bebeklerin, tekerlekli araba bekleyen ortopedik özürlülerin durumunun farkında değiller, konuşup duruyorlar.Yaptıkları bir iki ufak yardımı kullanarak, derneklerinin bol reklamını yapanlara soruyoruz, acaba siz neden bu işi  neden resmi yardım derneklerine bırakmıyorsunuz da, derneklerinizin reklam aracı olarak kullanıp engelli rantçılığı yapıyorsunuz?.

"Siyonist otoriteden izin alınmalıydı ",

"Türkiye'den yardım gidene kadar, neden Araplar kendi kardeşlerine yardım etmiyor?",

"Türkiye'de yardım edecek fakirler bitti mi de, kalkmışsınız oradakilere mi yardım ediyorsunuz",

 benzeri sözler sarf eden, kimliği TC vatandaşı, benliği  ise Yahudi olanlara daha söylenecek çok söz var ama lafı uzatmadan onlara diyoruz ki

Hepinize de yazıklar olsun  !!

Allah bizi kardeş ilan etti, onlar bizim Müslüman kardeşleriniz, mazlum insanlar.Bu güne kadar malımızı veriyorduk, bu gün canımızı verdik,  bundan sonrada Müslüman kardeşlerimize yardım için hem malımızı hem de canımızı veremeye hazırız.Bunu  herkes duysun, herkes bilsin, herkes şahid olsun.Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT