1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kılıçdaroğlu’ndan komik ‘Kâbe provokasyonu’ açıklaması!
Kılıçdaroğlu’ndan komik ‘Kâbe provokasyonu’ açıklaması!

Kılıçdaroğlu’ndan komik ‘Kâbe provokasyonu’ açıklaması!

Komplocu yaklaşımlar muhafazakar, sağcı, solcu veya ulusalcı siyasetçilerin temel argümanı haline gelmiş durumda!

05 Şubat 2021 Cuma 17:57A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi gösterilerinde Kâbe temsili üzerinden İslami değerlere saldıran sapkın grubun eylemini “tavsiye üzerine yapılmış planlı bir hamle” olarak tanımladı. “Boğaziçi eylemlerinde Kabe fotoğrafının yere serilmesi bir provokasyondur. Onun oraya getirilmesi, yere serilip fotoğrafının servis edilmesi bir provokasyondur. O kişinin bulunması lazım. Haklı gösterileri itibarsızlaştırmak için tavsiye üzerine yapılmış planlı bir hamledir. O kişinin kesinlikle bulunması lazım.”

Haydi bakalım! Al bir de buradan yak! Tabii normalde sol-Kemalist gruplar ve onların desteklediği sapkın yapılar İslami değerlere çok saygılıdırlar. Ancak bu sefer birileri, gizli bir el(!) eylemcilerin içine sızarak Kabe fotoğrafları yerleştiriyor. Ardından yere atıp, fotoğrafını çekiyor... Yoksa LGBT isimli cinsi sapkın oluşum ve sol-Kemalist öğrenci grupları Müslümanların değerlerini hedef alır mı hiç?!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ‘naif’ açıklamaları özünde ‘işini bilen’ bir zaviyeden neşet etmişe benziyor. Tavsiye üzerine gerçekleştirilmiş olan bu eylem sayesinde eylemcilerin ‘özgürlükçü’ görüntüleri zarar görmediği gibi karşı tarafın saldırganlığı da pekiştirilmiş olacak! Önce ‘aşağı bakma’ yalanı ile tüm memleketi kandırmaya çalışan sol-Kemalistler şimdi de İslam düşmanlıklarını ‘komplocu tezviratlarla’ örtmeye çalışıyorlar. İnsanlara aşağı bakma derken yukarda cambaz oynatan meşum çevrelerin yalanları artık ayyuka çıktı bile. Bu sebeple bunlar naif olduğu kadar boş izahlar!

Solun yalanları bir yana gerçek olan ‘fişleme’ hadisesi ise artık ülkenin gündeminde bile değil. Müslüman öğrencilerin eğitim hayatını bitirmek hatta meslek dahi bulmalarının önüne geçmek için fişleme listeleri hazırlayan reziller hakkında eminiz ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun dehşet bir komplosu daha vardır. Kim bilir yine birileri başka birilerinin kulağına bambaşka bir ‘tavsiye’ daha vermiştir!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum