1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kendisini ısırdığını iddia ettiği hayvana vuran adam linç edilmek istendi
Kendisini ısırdığını iddia ettiği hayvana vuran adam linç edilmek istendi

Kendisini ısırdığını iddia ettiği hayvana vuran adam linç edilmek istendi

Hayvanseverlikleri ile göz dolduran insanlıklarından ise haber alınamayan şahıslar, kendisini ısırdığını iddia ettiği hayvana tekme atan adamı darp etti.

12 Kasım 2022 Cumartesi 17:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Eskişehir'de cadde üzerinde yürürken bir sokak köpeği tarafından ısırıldığını iddia eden adam hayvana tekme attı. Sokaktan geçmekte olan hayvanseverler de bu duruma tepki gösterip ısırıldığı iddia edilen şahsa saldırdı. 

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesindeki işlek cadde üzerinde yürürken kendisini ısırdığını iddia ettiği köpeğe korkuyla tepki veren adam çevredekilerin hışmına uğradı. 

Sokak köpeği tarafından ısırıldığını söyleyen adam köpeği kendinden uzaklaştırmak isterken hayvanın çenesine tekme attı. İnsandan çok sokak hayvanlarını düşünen sevgi pıtırcığı şahıslar ise köpek tarafından ısırılan adamı "hayvan katili/düşmanı" ilan ederek adama şiddet uygulamaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda hayvanseverlikleri ile dikkat çeken şahıslar, adamı linç etmeye çalışırken çevredekilerin araya girmesiyle engellendi. 

Sokak köpeklerinin saçtığı ölümü ve kazaları görmezden gelen ' hayvan sevgisini toplum sağlığına tercih edenlerin' tavrı tepki çekerken, sokak hayvanları ile ilgili kapsamlı çalışmalar yapılması gerektiği belirtiliyor. 

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum