1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalist zorbalık zincirleme kazaya yol açtı!
Kemalist zorbalık zincirleme kazaya yol açtı!

Kemalist zorbalık zincirleme kazaya yol açtı!

Akıl dışı Kemalist ritüeller esnasında zincirleme trafik kazası yaşandı!

10 Kasım 2022 Perşembe 14:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de her yıl “zorunlu” olarak yaşanan 10 Kasım ayinleri yine trajikomik görüntülere sebep oldu. Şurası unutulmamalıdır ki başka bir ülkede yaşansa ana haber bültenlerinde espri malzemesi yapılacak olan bu görüntüler Türkiye’de yaşanınca bir haltmış gibi lanse ediliyor!

“Türkiye'nin dört bir yanından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e saygı manzaraları gelmeye devam ediyor.” Bir haber sitesinden alınan bu cümle alışıldık “dokuzu beş geçe hayat durdu” içeriklerinden birisine ait. Antalya’da yaşanan olayda ise “hayatı durduran” an geldiğinde zincirleme trafik kazası yaşanıyor!

Öndeki araç ani fren yapınca duramayan altı araç birbirine girmiş. Atatürk’ü en çok o seviyor olmalı ki nasıl bir fren yaptıysa kaza kaçınılmaz hale gelmiş. Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin! Ama yaşanan hadiseden maldan mülkten çok daha fazlasına büyük zararlar geldiği anlaşılıyor... Akıl ve ruh sağlığı gibi...

Bu kadar komik işlerin insanı olmak için nasıl bir eblehliğin içinde olmak lazımdır anlamak zor, hayrete düşmemek imkansız! “Saygı manzaralarında” bu sene zincirleme trafik kazasına şahit olduk… Seneye hissemize ne düşerse!

kaza-2242.jpg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum