1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalist saçmalıkların biri bitiyor biri başlıyor!
Kemalist saçmalıkların biri bitiyor biri başlıyor!

Kemalist saçmalıkların biri bitiyor biri başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesi gökte Atatürk’ü görmüş!

06 Şubat 2022 Pazar 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye çok garip bir ülke. Batı modernleşmesini esas alan seküler çevrelerin çok büyük bir kısmı İslam’ın değerlerine karşı amansız bir savaş açmış durumda. İslam burada akıl ve bilim dışı olma suçlamasıyla baş başa bırakılıyor. Haliyle kendileri de aklın ve rasyonalitenin temsilcisi oluyorlar!

İşin enteresan kısmı ise rasyonaliteyi temsil edenlerin oldukça irrasyonel olarak değerlendirilebilecek tavırları kimsenin gündeminde yer almıyor. Samsun’daki hadise hala sıcaklığını koruyor bilindiği üzere. Bir heykel etrafında onlarca insan nöbet tutuyor. Betondan yapılmış heykele olan ilginin sebebini sorsak "beton için değil onun temsil ettiği ruh için" nöbet tuttuklarını söyleyeceklerine eminiz! Rasyonellik bunun neresinde şimdi?!

Lüleburgaz Belediyesi ise bu heykel işlerini falan çoktan aşmış. Onlar artık Atatürk’ü yerde aramayı bırakmışlar. Şam yolunda Hz. İsa’yı gökte gördüğünü iddia eden Pavlus misali  Lüleburgaz Belediyesi Atatürk’ü görmüş! Hem de bulutlar vasıtasıyla göğe yükselmiş bir şekilde! Halbuki arayan mevlasını da bulur belasını da ama haberleri yok anlaşılan!

Bazen hiç ummadığın anda çıkar karşına...” denilerek “#Atatürk #YolunYolumuzdur” etiketleriyle yapılan paylaşım Kemalistlerin transandantal arayışlarının vardığı noktayı gösteriyor. Dağda, taşta Atatürk muhabbetine aşiyanayız ama Lüleburgaz epey bir çıtayı yükseltti! Bakalım bundan sonra nereden karşımıza çıkacak?

fkrm0l7xmamvfwy.jpg

HABERE YORUM KAT

15 Yorum