1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalist Cephe Türkiye’de Zayıfladı, Rusya’dan Takviye Edelim!
Kemalist Cephe Türkiye’de Zayıfladı, Rusya’dan Takviye Edelim!

Kemalist Cephe Türkiye’de Zayıfladı, Rusya’dan Takviye Edelim!

Suriye halkını katleden işgalci Rusya’nın lideri Putin Türkiye’yi İslamcılaştırmakla suçladığı Erdoğan yönetimini Atatürk’e şikayet ediyor!

17 Aralık 2015 Perşembe 14:13A+A-

Haksöz Haber

Moskova’da geleneksel yılsonu basın toplantısında bir dizi siyasi soruyu cevaplayan ve Türkiye-Rusya arasında uçak düşürülmesiyle başlayan krize de değinen Putin “Atatürk mezarında ters dönmüştür.” ifadesini kullanmış. Putin’İn sözleri şöyle:

“Türk yönetiminin İslamlaştırma politikası yüzünden Atatürk herhalde mezarında ters dönmüştür. Türkiye'deki mevcut yönetimle anlaşmaya varmak zor olacak gibi görünüyor. İlişkilerin onarılması konusunda umut görmüyorum. Türkiye yönetiminden ilişkilerin onarılmasına yönelik bir adım gelmedi. İslamlaştırma politikaları bizi de etkiliyor. Orada bizim ülkemize de sızabilecek militanlar var.”.

Aferin Putin’e! Duyarlılığı göz yaşartıyor. Bu sözleri duyunca içeride son dönemlerde bir hayli zayıflayan, mecalsizleşen Kemalist cephenin Rusya’dan taze kanla yoluna devam etmeyi düşünmesinin makul olacağını hatırlatalım dedik! Haydi laik-enternasyonal dayanışmaya!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum