1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katil Esed’in destekçisi el-Savas’ın Türkiye’de ne işi var?
Katil Esed’in destekçisi el-Savas’ın Türkiye’de ne işi var?

Katil Esed’in destekçisi el-Savas’ın Türkiye’de ne işi var?

Türkiye’deki Suriyeliler Saria el-Savas isimli rejim destekçisinin Türkiye’de program yapmasını istemiyor!

25 Eylül 2021 Cumartesi 13:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Katil Esed’e sadık şarkıcılardan Saria el-Savas önümüzdeki ayın 15’inde Türkiye’de özel bir programa davet edilmiş. Esed’e verdiği koşulsuz destekle tanınan el-Savas bir de utanmadan programı kendi sosyal medya hesaplarından paylaşabiliyor!

Türkiye’deki Suriyeliler haklı gerekçelerle Esed’in katliamlarını savunan el-Savas’ın Türkiye’ye yapması planlanan ziyaretin iptal edilmesini istiyor. Esed gibi bir cani için şarkılar söyleyen el-Savas’ın teveccüh göreceği ülke Türkiye olmamalıdır!

Esed ve işbirlikçileri her fırsatta ve platformda Türkiye aleyhine çalışırken Esed’e aleni destek veren bir müptezelin Türkiye’de program yapmasına izin verilmesi kabul edilemez. Yetkililerin acilen bu anlamsız duruma müdahale edip el-Savas’ın Türkiye’ye adım dahi atmasına engel olmalıdır!

Türkiye kamuoyu bu tarz konularda ne yazık ki yeterli tepkiselliğe sahip değil. Şuan Türkiye ile Esed rejimi arasında bir savaş yaşandığını herkes unutmuşa benziyor. Irkçı siyasetçiler ve medya gündemi mülteciler üzerine yoğunlaştırırken düşman, siyasi olmayan sosyo-kültürel politikalarla istediğini yapabiliyor. Türkiye’de  teveccüh görecek olan Esed katilinin işbirlikçi bir rezil değil Suriyeli mülteci kardeşlerimizdir!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum