1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kadirov’un Rusya için yapmayacağı uşaklık var mı?
Kadirov’un Rusya için yapmayacağı uşaklık var mı?

Kadirov’un Rusya için yapmayacağı uşaklık var mı?

İşbirlikçi Ramazan Kadirov, Ukrayna’nın işgali için askeri birlik yolladı!

03 Şubat 2022 Perşembe 14:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Kafkaslar, Müslümanların gündeminde çıkmış olsa da bölgede büyük zulümler yaşanmaya devam ediyor! Rusya’nın işbirlikçi rejimler üzerinden bölgede kurduğu tahakküm Müslüman halkların etnik, dini ve kültürel soykırımı anlamına geliyor!

Ramazan Kadirov isimli işbirlikçi ise Çeçenistan’ı Rusya adına yöneten bir diktatör olarak koltuğunda oturuyor. Çeşitli platformlarda Türkiye’yi tehdit eden Kadirov, Cahar Dudayev, Şamil Basayev gibi Müslüman liderlerin mirasına savaş açmış durumda! Çeçenistan bölgesinde direnişi sürdüren mücahidlerin aileleri baskı ve işkenceye maruz kalıyor.

Mepa News’in aktardığına göre Kadirov Rusya’ya öylesine bağlı ki Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmek için attığı askeri adımlara destek vermekten de çekinmemiş. Normal şartlarda kendisi ile doğrudan alakası olmayan Ukrayna-Rusya gerginliğinde vazifesini yerine getirmek için elinde geleni yapan Kadirov bu uşaklığıyla yemeğin üstüne konan sinek misali mide bulandırıyor!

basliksiz-081.jpg

Ramzan Kadirov'un Suriye'de konuşlu birlikleri de bulunuyor. Kadirov’a bağlı askeri birlikler Rusya adına Ukrayna sınırına konumlanırken NATO, Doğu Avrupa’ya asker gönderme kararı aldı. Rusya bu durumu tepkiyle karşılarken atılan bu adımın Ukrayna’ya nasıl yardımı dokunacak süreç gösterecek!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum