1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İstanbul Valiliği Rezil Etkinliğe Bu Yıl da İzin Vermedi!
İstanbul Valiliği Rezil Etkinliğe Bu Yıl da İzin Vermedi!

İstanbul Valiliği Rezil Etkinliğe Bu Yıl da İzin Vermedi!

Sapkın örgütlerin “onur yürüyüşü” adı altında 1 Temmuz Pazar günü İstiklal Caddesinde düzenleyeceklerini ilan ettikleri yürüyüşü yasaklayan İstanbul Valisi Vasip Şahin’i tebrik ediyoruz!

30 Haziran 2018 Cumartesi 11:22A+A-

HAKSÖZ-HABER

LGBT adıyla örgütlenmiş cinsi sapık grupların uluslararası düzeyde destek gören etkinliklerine bu yıl da engel olundu. Geçmiş yıllarda bu adla düzenlenen gösterilerde her türlü çirkinliğin, ahlaksızlığın sergilendiğine dair manzaralar kamuoyunda büyük rahatsızlık oluşturmuştu. Son 3 yıldır bu durumu dikkate alan İstanbul Valiliği bu çirkin, rezil görüntülerin tekerrür etmemesi için bu gösterilere yasak getiriyor.

Kimi CHP ve HDP milletvekillerinin de boy gösterdiği, Avrupa’dan pek çok milletvekili ve örgüt yöneticisinin de destek verdiği bu etkinliklere birtakım liberal ve sol çevreler tarafından adeta ‘özgürlük kriteri’ muamelesi yapılmakta ve serbest bırakılması için kampanyalar sürdürülmekte.

Tüm bu baskılara rağmen toplumu bu tür ahlaksız, müfsit eylemlerden koruma kararlılığını sürdüren İstanbul Valiliği tebriği hak ediyor.

HABERE YORUM KAT

13 Yorum