1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İstanbul Ensarları: Ramazan’ın Bereketi Tüm Ümmeti Sarsın!
İstanbul Ensarları: Ramazan’ın Bereketi Tüm Ümmeti Sarsın!

İstanbul Ensarları: Ramazan’ın Bereketi Tüm Ümmeti Sarsın!

5 yıldır yürüttükleri yardım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Ensarları Ramazan ayında yardım faaliyetlerine kampanyalarla devam ediyorlar.

18 Mayıs 2018 Cuma 12:47A+A-

“Ramazan Bereketi Tüm Ümmeti Sarsın” sloganı ile yardım kolisi ve “Bir İftar Bin Mutluluk” sloganı ile iftar yardım kampanyaları başlatan İstanbul Ensarları bu kampanyalarla toplamda 2000 yardım kolisi ile 3000 kişilik iftar hedefliyor.

6 yılda yaklaşık 15.000 muhacir aileye kardeşlik görevlerini yerine getiren Ensarlar, duygularını şöyle ifade ettiler:

“Maddi yardımlardan daha önemli olan bizler ailelerimizle beraber oturup sohbet ediyor, aynı sofrada, iftar açıyor, evlerine konuk olup evlerimize konuk ediyor olmamızdır.  Bize yol gösteren sahabe dönemi ensarlarının örnekliğinde bu İslami ve insani görevimizi yerine getirmeye çaba sarf ediyoruz. Bizim için ihtiyaç sahibi kardeşlerimize görevimizi yerine getirmek tıpkı Ramazan ayında olduğu gibi geri kalan 11 ay boyunca da elzemdir. Ramazan’da meydana çıkmayı duyarlılık olarak görüyoruz ancak bu duyarlılığın sadece bu ayda kalmasını doğru bulmuyoruz. Yılın 12 ayı hiç ara vermeden gerek maddi gerekse manevi olarak yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizin yanında olmamız bize hem  insan olduğumuzu hem de sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bu imkana vesile oldukları için muhacir kardeşlerimize hassaten teşekkür ediyoruz.”

318.jpg

319-001.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum