1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İşgalcinin cesur askerleri Al Jazeera muhabirini gözaltına aldı!
İşgalcinin cesur askerleri Al Jazeera muhabirini gözaltına aldı!

İşgalcinin cesur askerleri Al Jazeera muhabirini gözaltına aldı!

Sürü halinde gezen korkak İsrail polisleri ‘tek başına direnen” kadın Al Jazeera muhabirini önce tahrik ve darp edip ardından tutukladı.

05 Haziran 2021 Cumartesi 22:58A+A-

HAKSÖZ HABER

Dünyanın belki de en cesaretsiz polis ve askeri üyelerine sahip olan işgalci İsrail, sürü halinde gezen korkak polisleri ile hak ihlallerinde bulunmaya devam ediyor.

Şeyh Cerrah mahallesinde, Al Jazeera’nin kadın muhabirini önce tahrik ve darp eden İsrail polisleri kadın muhabiri zorla gözaltına almaya çalıştı. Bu durumu kayıt altına alan uluslararası basını engellemeye çalışan İsrail polisleri bütün dünyaya yeniden nasıl bir “devlet” olduğunu gösterdi.

Görüntülerde kadın muhabirin, bir kadın İsrail polisi tarafından özellikle tahrik edilmeye çalışıldığı dikkatlerden kaçmadı. İsrail askerlerinin gerekçe bile göstermeden gözaltına almaya çalıştığı muhabirin AL Jazeera muhabiri olduğu belirtildi.

Son Filistin-İsrail çatışmaları esnasında İşgalci İsrail, ABD’li Associated Press (AP) ve Katar’lı AL Jazeera’nın yayın yaptığı ve basın mensuplarının bulunduğu binayı yerle bir etmişti.

İşgalci İsrail’in kasıtlı bir şekilde muhalif gördüğü basın gruplarını hedef aldığı biliniyor. Uluslararası kamuoyu ise İsrail’in bu zorba tavırlarını görmezden gelmeye devam ediyor.

 

İsrail polisinin Şeyh Cerrah mahallesinde Al Jazeera muhabirini tutuklamadan önce darp ettiği anlar.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum