1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılık tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır!
Irkçılık tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır!

Irkçılık tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır!

Esenyurt’ta çıkan yangın 4 mülteci çocuğun ölümüne sebep olurken bu yaşananlar bazılarını mutlu etti!

14 Aralık 2021 Salı 14:40A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Esenyurt'ta 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında Suriyeli 4 çocuk vefat etti. Son anda kurtarılan anne ve bir çocuğu hastanede tedavi altına alındı.

4 masum yavrucağın yangında hayatını kaybetmesi din, ideoloji, örf fark etmeksizin kendisini insan olarak tanımlayan herkesi ister istemez hüzne gark edecektir. Hatta vicdani hasletlerle hareket edenler bu olay karşısında büyük veya küçük yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

5 yaşındaki Besme Hammud, 9 yaşındaki Şahin Hammud, 9 yaşındaki Ahmet Hammud ve 1 yaşındaki Selva Hammud’un sobadan çıkan yangında hayatlarını kaybetmeleri sosyal medyada kimilerini mutlu ederken kimileri de yaşanan meşum hadiseyi mizah konusu yaptı!

İnsanlıktan nasibini almamış bu müptezellerin hukuk önünde hesap vermesi gerekmektedir! Türkiye’yi ırkçı bataklığına dönüştüren Kemal Kılıçdaroğlu, İlay Aksoy, Ümit Özdağ gibi politikacılar ve bazı medya organların bu iğrenç paylaşımlardan mesuldürler!

Bir tanesi daha 1 yaşında 4 çocuğun hayatını kaybetmesini haz duyarak karşılayan veya mizah malzemesi yapan ruh hastaları Türkiye’yi yaşanılmaz bir ülke haline getirdiler. Irkçılığın normalleşmesini sağlayan politikacılar ise nefreti yaygınlaştırarak çok büyük bir suç işlediler.

Sebep olduğunuz faciayı alın görün şimdi!

1-230.jpg2-262.jpg3-188.jpg

4-142.jpg

9-041.jpg8-049.jpg7-068.jpg

5-095.jpg

fgjcll2wyaa28sz.jpg

basliksiz-073.jpg

HABERE YORUM KAT

15 Yorum