1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçı Ümit Özdağ’ın partisinin genel başkan yardımcısının yalanı ortaya çıktı
Irkçı Ümit Özdağ’ın partisinin genel başkan yardımcısının yalanı ortaya çıktı

Irkçı Ümit Özdağ’ın partisinin genel başkan yardımcısının yalanı ortaya çıktı

Irkçı Ümit Özdağ’ın partisi Zafer Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Melda Döne Çelik’in “Reyhanlı’da Suriyeliler tarafından saldırıya uğradım” yalanı ortaya çıktı.

20 Eylül 2021 Pazartesi 20:42A+A-

HAKSÖZ HABER

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Melda Döne Çelik, yalan ve iftira makinesi başkanı Ümit Özdağ gibi 17 Eylül günü Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler tarafından saldırıya uğradığının yalanını ortaya atmış, köşesine çekilip provokasyonun meyve  vermesini beklemeye başlamıştı.

Zafer Partisi’nin ırkçı Genel Başkanı Ümit Özdağ, Melda Döne Çelik'in yalanına çanak tutup, belki de yalan çıtasını yükseltmesine sevinerek “Zafer Partisi'ne saldırmaya cesaret eden her sığınmacı bunun bedelini öder. Vali ve Emniyet Müdürü’ne sesleniyorum: Sorumluları bulunmazsa hem hukuk yoluyla hem eylem yoluyla harekete geçeceğiz" açıklamasını yaptı.

Aradan biraz zaman geçince Hatay Valiliği söz konusu iddialar üzerine saldırı iddialarıyla ilgili olarak herhangi bir şikayet yansımadığını belirten bir açıklama yayınladı. Açıklamada  “Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan haberle ilgili Valiliğimizce yapılan incelemeler neticesinde; Emniyet birimlerimize böyle bir olayın yansımadığı ayrıca kolluk kuvvetlerimize konuyla ilgili Yelda Döne Çelik tarafından herhangi bir şikayetin olmadığı tespit edilmiştir.” bilgisi verildi.

Suriyeli sığınmacılar konusunda iftira ve yalanın merkez üssü haline gelmiş Ümit Özdağ`ın Zafer partisi başkan yardımcısının iftirasına bir kılıf bulamadığı için açıklama yapmak zorunda kaldı. Açıklamada  "olayın aktarıldığı gibi olmadığı anlaşıldı ve genel başkan yardımcısı ihraç talebiyle disipline sevkedildi" denildi.

Kamuoyunun beklentisi yalan ve iftiraları başkan yardımcısına örnek olan Ümit Özdağ'ın da Zafer Partisi'den ihraç edilmesidir.

zaferpartisi.jpg

zaferpartisi2.jpg

zaferpartisi3.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum