1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçı Ümit Özdağ göçmenleri hedef göstererek provokasyonlarına devam ediyor!
Irkçı Ümit Özdağ göçmenleri hedef göstererek provokasyonlarına devam ediyor!

Irkçı Ümit Özdağ göçmenleri hedef göstererek provokasyonlarına devam ediyor!

Sürekli olarak mülteciler, sığınmacılar aleyhine paylaşımlar yapan ve onları hedef gösteren Ümit Özdağ ile ilgili yetkili merciler neden harekete geçmiyor anlaşılmış değil.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 20:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’deki göçmen ve sığınmacıları hedef gösteren ırkçı Ümit Özdağ, provokasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Irkçı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kırşehir’de market işleten Afgan bir genci hedef gösterdi.

Bilindiği gibi Ankara Altındağ’da Suriyeli sığınmacılara yönelik ırkçı saldırılar başlamadan önce de Ümit Özdağ bölgeye gitmiş, oradaki vatandaşları galeyana getiren açıklamalar yapmıştı. Ardından Özdağ’ın izindeki ırkçılar, sığınmacıların ev ve işyerlerine saldırmıştı.

Özdağ, bu sefer de Kırşehir’de “Afgan Market”in sahibini hedef gösterdi. Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine market sahibine yapılan olası bir saldırıdan mesul olmayacağını deklare eden faşist Özdağ, tam bir pişkinlik örneğini sergiliyor.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, ırkçı Özdağ’ın yaptığı paylaşımın altına Türklerin Almanya’da işlettikleri ve tabelalarına Türkçe isimle yazdıkları marketlerin resimlerini koyarak Özdağ’a insanlık dersini verdi.

Sürekli olarak mülteciler, sığınmacılar aleyhine paylaşımlar yapan ve onları hedef gösteren Ümit Özdağ ile ilgili yetkili merciler neden harekete geçmiyor anlaşılmış değil. Emniyet ve yargı, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden bu ırkçıya daha ne kadar tolerans sağlayacak?

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

5 Yorum