1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İnsanlığınıza da, O Arkasına Sığındığınız ‘Halkların Kardeşliği’ne de Lanet Olsun!
İnsanlığınıza da, O Arkasına Sığındığınız ‘Halkların Kardeşliği’ne de Lanet Olsun!

İnsanlığınıza da, O Arkasına Sığındığınız ‘Halkların Kardeşliği’ne de Lanet Olsun!

HDP ve CHP’yi de arkasına alan sol Şebbihalar Kahramanmaraş’ta inşa edilmeye çalışılan çadır kent karşıtlığı üzerinden Suriyeli muhacir kardeşlerimize dönük tahammülsüzlük ve saldırılarını yoğunlaştırdılar.

04 Nisan 2016 Pazartesi 15:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bilmeyen de sanacak ki Maraşlıların evlerine barklarına göz dikilmiş, yörenin meskûnları bölgeden sürülerek yerlerine başkaları zorla ikame ediliyor!

Suriyeli muhacirler ve onların üzerinden de İslam düşmanlığı sol-faşistlerin gözünü o kadar kör etmiş ki dillendirdikleri sloganların kendilerini nasıl derin bir çelişki bataklığına düşürdüğünün bile farkında değiller!

Ta Mersin’den kalkıp Kahramanmaraş'ta kamp kuran Mersin Alevi Derneği isimli sol-faşist örgüt, burada HDP'liler ile Maraş Yaşam Platformu isimli şebbihalarla omuz omuza Merkez Dülkadiroğlu ilçesine bağlı Sivricehöyük Mahallesi'ne üşüştü. Dillerinde ‘Yaşasın halkların kardeşliği!’ sloganıyla Suriye halkına yaşam alanı bırakmayacaklarını, Maraş’ı onlara dar edeceklerini haykırdılar!

Hızını alamayan sol şebbihalar çadır kent inşaat şantiyesine ve buradaki emekçilere saldırı girişiminde bulundular. Tam da istedikleri gibi güvenliği sağlayan jandarmadan biraz tazyikli su içerek heybelerinde birkaç gün övünebilecekleri bir propaganda malzemesi aldılar. ‘Halkların kardeşliği’ni müdafaa etme aşkıyla bu kardeşliği tehdit eden birkaç jandarmayı taşlamanın ve görüntü alan bazı ‘halkların kardeşliği’ düşmanı gazeteciyi de tartaklamanın coşkusunu yaşadılar.

Sol şebbihalar böylece zafer coşkusuyla evlerine dönerken “halkların kardeşliği”ni nasıl kahramanca müdafaa ettiklerine dair arkalarında destansı bir örneklik bıraktılar.

Lanet olsun sizin insanlığınıza da, o arkasına sığındığınız sahte ‘halkların kardeşliği’ söyleminize de!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum