1. HABERLER

  2. HAKSÖZ OKULU

  3. İdlib’den Bayram Tebriği ve Yardım Çağrısı
İdlib’den Bayram Tebriği ve Yardım Çağrısı

İdlib’den Bayram Tebriği ve Yardım Çağrısı

Bayramı İdlib’de karşılayan Fetih-Der Genel Başkanı Yılmaz Bulat Türkiyeli Müslümanların Ramazan bayramını tebrik edip İdlib’deki zorlu yaşam koşullarına dikkat çekerek devam eden yardım kampanyalarına destek çağrısında bulundu.

26 Mayıs 2020 Salı 11:18A+A-

Fetih-Der Genel Başkanı Yılmaz Bulat, Haksöz Okulu Youtube kanalı aracılığıyla İdlib’den Türkiye'deki Müslümanların bayramını tebrik etti ve yardım çağrısında bulundu. Ayrıca Ramazan süresince devam eden kumanya kampanyasına verilen destekten dolayı teşekkür etti.

İdlib ve civarında havaların çok sıcak seyrettiğini belirtip bu sıcak havalarda çadırlarda yaşamanın zorluğuna dikkat çeken Bulat, Özgür-Der ve Fetih-Der’in birlikte yürüttüğü briket ev kampanyasına destek olunması çağrısını yineledi.

Bulat, bu kampanya kapsamında şu ana kadar 500 evin yapılıp şehit ailelerine teslim edildiğini söylerken, çadırlarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimiz için düzenli kamplar kurmak istediklerini vurguladı. Briket ev kampanyasında şehidlerin geride bıraktığı ailelerine öncelik tanınıyor. 

Haksöz Okulu’nda yayınlanan videoda ayrıca geçen Ramazan bayramında yapılan yardımları Suriyeli mazlumlara ulaştırmak için İdlib’de bulunan Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya’nın İdlib’deyken şehid çocuklarına sahip çıkılması çağrısı yaptığı görüntülere de yer verildi.

HABERE YORUM KAT