1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İçkili mekanda silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürü hakkında neden hala açıklama yapılmadı?
İçkili mekanda silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürü hakkında neden hala açıklama yapılmadı?

İçkili mekanda silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürü hakkında neden hala açıklama yapılmadı?

İstanbul Havalimanı'ndan sorumlu Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca hakkında neden yetkili makamlardan tatmin edici bir açıklama yapılmadı?

17 Aralık 2021 Cuma 13:56A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın annesinin cenazesi için İzmir’e giden İstanbul Havalimanı'ndan sorumlu Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca, aynı günün gecesinde bir "eğlence mekânının" önünde silahla vuruldu.

Basın tarafından kamuoyuna bu şekilde duyurulan haberde “eğlence mekanı” olarak ifade edilen yerler genelde her türlü fahşanın normalleştirildiği bar, pavyon gibi içkili işletmeler için kullanılıyor.

İşin özeti milyonlarca insan tarafından ziyaret edilen Türkiye’nin en büyük havalimanının emniyetinden sorumlu olan kişi bildiğiniz “pavyon kavgasına” karışmış durumda. İzmir Emniyeti’nden yapılan açıklamaya göre olayla Ağca’nın doğrudan ilişkisi yok. Mekân sahibi ile geçmişten husumeti olan 3 kişi arasında yaşanan çatışmada Hüseyin Ağca yaralanıyor! Benzer bir çatışmanın üç gün önce yaşandığı da yapılan açıklamada geçiyor.

İzmir Emniyeti’nin yaptığı açıklamayı esas alsak bile silahlı çatışmaların yaşandığı içkili bir mekanda İstanbul Havalimanı’ndan sorumlu Emniyet Müdürü’nün ne işi olduğu sorusu hala cevap bekliyor!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum