1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Her şeyologlar üzerlerine alınsalar dahi ekranları terk etmeyi reva görmüyorlar!
Her şeyologlar üzerlerine alınsalar dahi ekranları terk etmeyi reva görmüyorlar!

Her şeyologlar üzerlerine alınsalar dahi ekranları terk etmeyi reva görmüyorlar!

Televizyon ekranlarında her konuyu konuşacak aynı isimlere rastlamaya devam ediyoruz. Aynı konukları farklı konuları konuşması için çağıran program editörleri de ne yapmaya çalışıyor bilinmiyor. Her şeyologların ekranları bırakmayışı ise tepki çekiyor.

13 Şubat 2022 Pazar 12:22A+A-

HAKSÖZ HABER 

Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, katıldığı canlı yayında, her konu hakkında fikir beyan eden meslektaşlarına, "Hukukçu arkadaşlarımız sondaj, deprem, dış politika değerlendiriyorlar. Türkiye'de 'her şeyologlar' türedi son dönemde." diyerek tepki gösterdi.

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Epözdemir'in sözlerine alındı ve kendisini yazdığı kitaplar üzerinden savunmaya çalıştı. Ortaya ilginç ve Epözdemir'in sözlerini haklı çıkaran görüntüler çıktı. 

Epözdemir'in sözlerini yutmadıklarını söyleyen Şen, "Yayını terk ederim. Benim gibi profesöre, yazmışım 50 kitap binlerce makale... Bana söz söyleme kapasitesine sahip değil. Herkes eserleriyle konuşsun. Bu yayında olmak zorunda değilim, yel kayadan sadece toz alır. Hodri meydan herkes bilgisini döker ortaya. Hodri meydan yazdığınla konuşalım" dedi.

Ekranları başında her gün aynı isimlerin farklı konuları konuştuğu programlara denk gelen izleyiciler, seviyenin bu kadar aşağılara düşmesini beklemediklerini sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarla aktardılar.

 

Her şeyologlar tartışmasına dair ilgili video,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum