1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Her işi Mustafa Demirkan’a bağlama ucuzluğu!
Her işi Mustafa Demirkan’a bağlama ucuzluğu!

Her işi Mustafa Demirkan’a bağlama ucuzluğu!

Cumhuriyet gazetesi alakalı alakasız her konuyu Mustafa Demirkan Hoca ile ilişkilendiriyor!

11 Haziran 2021 Cuma 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhuriyet’in haber anlayışı linç kültürü üzerine kurulu olsa gerek! Üzerinden haftalar geçmesine rağmen Mustafa Demirkan ile uğraşmaktan vazgeçmiyorlar!

“İmam hatip liselerinin 'eğitim hizmetlerinin daha yüksek düzeye çıkarılması' adına 'Marmara Vakfı' kuruldu” başlıklı haber ilk önce görseli ile dikkat çekiyor. Bir vakfın kuruluşunu haber veren içerik için Mustafa Demirkan’ın Ayasofya Camii’nde çekilmiş fotoğrafı kullanılıyor! Ne alaka derseniz haberin kendisinde Mustafa Demirkan’ın yer aldığı kısımları görünce şaşkınlığınız daha da artacak!

Cümle şöyle: “İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi/Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda hafızlıklarını tamamlayan 136 öğrenci, 28 Mayıs’ta Ayasofya’da düzenlenen törenle icazet aldı. Erdoğan ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da katıldığı törende, eski imam Mustafa Demirkan, Atatürk’e hakaret etti. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile “devletin kamu görevi yükünü azaltmak amacıyla öncelikle İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde verilen eğitim hizmetlerinin daha yüksek düzeye çıkarılması” amacıyla “Marmara Vakfı” adıyla bir vakıf kuruldu.”

Mustafa Demirkan’ın ettiği iddia edilen hakaret ile Marmara Vakfı arasındaki ilişkiyi kurabilen beri gelsin! Ardından Marmara Vakfı’nda kimlerin yetkili olduğu uzun uzun anlatılıyor. ÖNDER, Albayrak Grubu, SETA’dan isimlerin yer aldığı Marmara Vakfı’nın amacı, eğitim hizmetlerinin daha yüksek düzeye çıkarılması. Böyle bir amaca hizmet eden vakıfta yer almak sevindirici olsa gerek! Ancak Cumhuriyet’i rahatsız etmiş!

Lafı uzaklardan getirerek bile olsa Mustafa Demirkan’ı topluma nefret objesi olarak sunmaya çalışan sol-Kemalistlerin bu çabası üzerinde psikoloji biliminin kafa yorması gerek!

Dünyadaki tüm Müslümanların bildikleri üstelik ayet-i kerimeden neşet eden bir duayı dillendirdiği için bir insana bu kadar kin duymak anca İslam düşmanlığı ile izah edilebilir! Asıl nefret suçu burada ama neredeyse dinsel bir bağlılıkla ilişki kurdukları ideolojileri muarızlarımızı kör etmiş herhalde!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum