1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hemen bulun o Belediye Başkanı’nı ve idam edin!
Hemen bulun o Belediye Başkanı’nı ve idam edin!

Hemen bulun o Belediye Başkanı’nı ve idam edin!

Dünya yıkılsa Sol-Kemalistlerin en büyük derdi Atatürk resminin ters asılması!

28 Ağustos 2021 Cumartesi 11:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Bütün dünyanın gündemi Afganistan’da yaşanan gelişmeler üzerine kurulu. Gündemin belli bir noktaya odaklanmasını fırsat bilen Rusya ise Suriye’de katliamlar gerçekleştiriyor. Yükselen ırkçılık dünyanın her yerinde mültecileri hedef gösterirken şiddet söylemi yaygınlaşıyor. Pandemi süreci dünya ekonomisinde daralmaya sebep olurken işsizlik artıyor. Günlük ihtiyaçları oluşturan temel gıda maddeler ve konut kiralarındaki yükseliş devam ediyor…

Yukarıdaki paragrafta çizilen tablo dünyanın son bir senedeki yoğun gündem maddelerini oluşturuyor. Dünyanın sorunlarıyla ilgilenmek aynı zamanda yaşamla doğrusal bir bağ kurmakla da alakalı. Ancak hayatla kurulan bağ sağlıklı işlemeyince ortaya çok komik ve absürt durumlar çıkabiliyor!

Sol-Kemalistlerin kendilerine has bir dünyada yaşadıklarına delil olarak gösterilebilecek bir “haberden” haberdar etmek istiyoruz sizi. Aslında buna haber bile denemez. “Şey” demek daha doğru olacaktır. Zira haber dediğiniz ilk paragraftaki konulardır. Bu “şey” ise sol-Kemalistlerin ne kadar sorunlu bir bakış açısına sahip olduklarını kanıtlayacak cinsten!

Cumhuriyet’in haberinden aktarmak gerekirse: Kocaeli'de AKP’li  Çayırova Belediyesi, bayraklama çalışması yaparken Atatürk'ün resmini ters astı. 

Evet, "haber" bundan ibaret. Sonrasında ise “yurttaşlardan” gelen tepkiler üzerine bu vahim hatanın düzeltildiğini öğreniyoruz. Rahat bir nefes alabilirsin Türkiye!

Bu noktada gerçekten bu “şeyden” rahatsız olup peşine düşen “yurttaşlar” gerçekten varsa onlara da üstün hizmet madalyası falan verilmeli. Yetkililer bunu bir düşünmeli!

Ancak Atatürk resmini ters asma günahını işleyen sorumlular eğer ki bu hatada diretselerdi sol-Kemalistlerin en başta bu işten sorumlu olan Belediye Başkanı’nı doğrudan hedef alacaklarına da şüphe yok! Yüksek bir ihtimalle istifasını isteyecekleri Başkan için kim bilir idam isteyenler dahi çıkabilirdi! Neyse bununla geçmiş olsun Türkiye!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum