1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hem Kıbrıs Vatandaşı Olmuş Hem de Çin Radyosundan Davutoğlu’na Pislik Atıyor
Hem Kıbrıs Vatandaşı Olmuş Hem de Çin Radyosundan Davutoğlu’na Pislik Atıyor

Hem Kıbrıs Vatandaşı Olmuş Hem de Çin Radyosundan Davutoğlu’na Pislik Atıyor

17-25 Aralık sürecinin aktörlerinden sadece Egemen Bağış isimli ahlaksız ortalıkta dolaşıp boy gösteriyor pişkince.

06 Şubat 2018 Salı 11:09A+A-


Devlet ve AB eski Bakanı Egemen Bağış, CRI TÜRK'te katıldığı programda Tülin Tonkuş'un gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Türkiye gündeminin ilk sırasında yer alan Zeytin Dalı Operasyonunu değerlendiren Egemen Bağış, son günlerde ÖSO'nun terör örgütü olduğu yönündeki iddiasıyla gündeme gelen CHP'li Öztürk Yılmaz'ın, bakanlığı döneminde Avrupa Bakanlığı'ndaki görevine niçin son verildiği ile ilgili de açıklamada bulundu; "Ben bu konunun detaylarına çok fazla girmek istemiyorum. Cevap vermesi gereken kişi Öztürk Yılmaz'dır. Ben o gün görevimin bana verdiği yetkiler çerçevesinde yapılması gereken ne varsa onu yaptım. Kurumdan acilen uzaklaştırdım. Doğrusu oydu, detaylarını Öztürk bey çok iyi bilir, açıklamak istiyorsa kendi açıklar" dedi.

"ÖZTÜRK YILMAZ'I KİM ALNINDAN ÖPTÜYSE O AÇIKLASIN"

Bağış, Öztürk Yılmaz'ın "Musul'da esir düştükten sonra beni MİT kurtarmadı, kimin kurtardığını AK Parti açıklasın" şeklindeki sözlerine de yanıt verdi. Bağış, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na göndermede bulunarak, "Ben bilemem, kim kurtardıysa ya da kurtarıldıktan sonra kim alnından öptüyse ona sorun. Detayları o biliyordur ben bilemem" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum