1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hem ırkçı hem küfürbaz, hem de yalancı; Altaylı tıynetine uygun davranıyor
Hem ırkçı hem küfürbaz, hem de yalancı; Altaylı tıynetine uygun davranıyor

Hem ırkçı hem küfürbaz, hem de yalancı; Altaylı tıynetine uygun davranıyor

Irkçılık ve küfürbazlığın hesabının sorulmadığı Türkiye’de Fatih Altaylı gibi mahluklar açık bir şekilde yalan söyleyerek halkı kin ve düşmanlığa sevkederken İHH gibi kurumları da hedef gösteriyor.

30 Nisan 2022 Cumartesi 00:02A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyeli sığınmacılar aleyhinde neredeyse her gün ırkçı söylemlerde bulunan Fatih Altaylı, hezeyanlarına bir yenisini daha ekledi.

“Sığınmacılara maaş veriliyor”, “sırtımızdan geçiniyorlar” yalanlarını üreten koronun başında olan Altaylı, bu sefer de İHH’nın Suriyeli muhacirlere bayram için 2 bin lira harçlık verdiği iddiasını ortaya attı.

Öncelikle İHH böyle bir yardım yapsa bile bu ırkçı Fatih Altaylı gibileri ilgilendirmez. Zira bu yardımlar Müslümanların muhacir kardeşleri için topladığı infaklardan oluşuyor. Dolayısıyla Müslümanların zor durumda olan kardeşleri için yaptığı yardımların hesabını başta ırkçı Altaylı olmak üzere hiç kimse vermek zorunda değil.

Ancak, meselenin içeriğine bakıldığı zaman sözde gazeteci olan Altaylı’nın hem yalan söylediği hem de şark kurnazlığıyla manipülasyon yaptığı ortada.

Suriyeli muhacirlere yönelik bayram harçlığı yardımı gibi bir çalışması olmayan İHH’yı hem “yardım yaptı” şeklinde lanse eden hem de bu yardımın devlet tarafından yapılıyormuş gibi gösteren Altaylı, dezenformasyon yapmada yeni seviyeye ulaştı.

Irkçı Fatih Altaylı, kendi yalanlarına o kadar inanmış ki sığınmacılara verilen yardımlar için Suriye vatandaşlığına geçmeye bile heveslenmiş! Altaylı, çok istiyorsa güllük gülistanlık olarak gördüğü Esed rejiminin Suriye’sine vatandaş olabilir. Bunun için yalan söylemesine gerek yok.

Altaylı, Suriye’ye giderek orada bombardımana maruz kalsın, kamplarda yaşasın, aç kalsın sonra gelsin bitmek bilmeyen sığınmacı haklarından yararlansın! Tabi eğer sağ kalırsa!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

9 Yorum