1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Halkı tahrik suçu işleyen bu müptezel hakkında savcılık harekete geçsin!
Halkı tahrik suçu işleyen bu müptezel hakkında savcılık harekete geçsin!

Halkı tahrik suçu işleyen bu müptezel hakkında savcılık harekete geçsin!

Irkçı Ümit Özdağ’ın küfür hareketi boykot çağrısı yapılan firmalara giderek desteklerini sunuyorlar…

14 Kasım 2023 Salı 17:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Starbucks dünyadaki en yaygın kahve dükkanlarından birisi. Genel merkezinin Siyonistlere yönelik destek açıklamalarına diğer ülkelerdeki şubelerinden herhangi bir olumsuz tavır sergilenmedi. Bu sebeple Starbucks önündeki eylemler dünyanın her yerinde sembol hale geldi.

Türkiye’de yaşayan kimi şeref yoksunu tipler ise İslami ve insani hassasiyetlerle ortaya konan farkındalığı baltalamak ve insanların acılarıyla dalga geçmek için özellikle Starbucks’a gidiyorlar.

Bu haysiyetsiz tiplerden birisi de Starbusks’a gittikten sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımla tıynetini gözler önüne sermiş. Ümit Özdağ ile de fotoğrafları olan “Can” isimli kullanıcı hakkında savcılık makamlarının acilen harekete geçmesi gerekiyor.

Türkiye halkını yıllardır kaosa sürüklemek için provokasyonlar yapan, iftira ve yalanlarla özellikle gençlerin dimağlarını zehirleyen bu küfür hareketi mutlaka durdurulmalıdır. 

Savcılık görevini yerine getirmezse insanları tahrik eden bu müptezelin başına gelebilecekleri tahmin etmek zor değil. İnfial ortamının oluşmaması için yargı makamlarını görevini yapma çağrısında bulunuyoruz!

whatsapp-image-2023-11-14-at-15-53-55.jpeg

whatsapp-image-2023-11-14-at-15-53-54.jpeg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum