1. HABERLER

  2. HAKSÖZ OKULU

  3. Haksöz Okulu Ramazan programları başlıyor!
Haksöz Okulu Ramazan programları başlıyor!

Haksöz Okulu Ramazan programları başlıyor!

Haksöz Okulu, Youtube Kanalı üzerinden gerçekleştirdiği programlarına Ramazan ayında da devam ediyor.

09 Nisan 2021 Cuma 12:17A+A-

HAKSÖZ HABER

Maalesef bu yılda Ramazan ayı evlerde geçecek. Bütün dünyayı etkileyen salgın süreci ne yazık ki devam ediyor. Türkiyeli Müslümanların birlikte iftarlar yapamadığı, cemaatlerle teravih namazlarını eda edemediği ve önceki yıllarda kıymetini anlayamadığımız birçok şeyin önemini kavratan mevcut şartlarda yapılan programlar ise çevrimiçi platformlarda gerçekleştiriliyor. 

Salgın sürecinde programlarına devam eden Haksöz Okulu ise Ramazan ayı boyunca pazar akşamları evlerinize konuk olacak inşallah. Kuran’la bütünleşmenin sağlanması amaçlanan, ibadetlerle insanın kendisini muhasebe edebildiği ve ümmet olma bilincinin infakla güçlendirildiği Ramazan ayını en iyi şekilde idrak edebilmeyi amaçlayan programlarda, Faruk Beşer, Bülent Yıldırım, Metin Karabaşoğlu, Abdulhakim Beyazyüz, Şefik Sevim, Oktay Altın ve Bülent Gökgöz; Ümit Kudbay ve M. Ali Kaçmaz’ın moderatörlüğünde misafir edilecek.

Kuran, İbadet, İnfak” üst başlığıyla düzenlenen Haksöz Okulu Ramazan programlarının ilki 11 Nisan Pazar günü saat: 20.30’da gerçekleştirilecek. Abdulhakim Beyazyüz ve Şefik Sevim’in konuk olduğu ve M. Ali Kaçmaz’ın yönetiminde gerçekleşecek programda “Ramazan’ı Nasıl Değerlendirmeliyiz?” konusu üzerine hasbihal edilecek.

Rabbimizden gerçekleştirilecek programların hayırlara vesile olmasını, Ramazan’ı da mazlumlar için göz aydınlığı kılmasını niyaz ediyoruz.  Allah, hep birlikte geçirdiğimiz Ramazanlara yeniden kavuşabilmeyi ve Ramazan’ı hakkıyla idrak edebilenlerden olmayı bütün Müslümanlara nasip etsin…

whatsapp-image-2021-04-08-at-12-11-50.jpeg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum