1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hablemitoğlu cinayeti sanığı Levent Göktaş bir zamanlar Perinçek tayfasının yurtsever kahramanıydı!
Hablemitoğlu cinayeti sanığı Levent Göktaş bir zamanlar Perinçek tayfasının yurtsever kahramanıydı!

Hablemitoğlu cinayeti sanığı Levent Göktaş bir zamanlar Perinçek tayfasının yurtsever kahramanıydı!

"Doğu Perinçek, Yalçın Küçük.. ve Levent Göktaş’ın da aralarında bulunduğu "17 yurtsever Ergenekon davasından tahliye" olurken "cezaevinden çıkan kahramanlar ‘mücadeleye devam’ dedi" diye yazan Aydınlık'ın yurtseveri Levent Göktaş Türkiye'ye iade edildi.

18 Aralık 2022 Pazar 17:23A+A-

HAKSÖZ HABER

“Ergenekon davasında Doğu Perinçek, Yalçın Küçük, Tuncay Özkan, Muzaffer Tekin ve Levent Göktaş’ın de aralarında bulunduğu 17 yurtsever tahliye oldu.” haberiyle okurlarına bir zamanlar kimlerle muhabbet içerisinde olduğunu aktaran Aydınlık tayfasının bir zamanlar fedakar yurtseveri Levent Göktaş geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye Necip Hablemitoğlu cinayetinin sanığı olarak iade edildi.

Akademisyen ve yazar Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin davanın firari sanığı olan ve Bulgaristan’da yakalandıktan sonra iadesine karar verilen Levent Göktaş 16 Aralık’ta Türkiye’ye getirildi.

Aydınlık gazetesi “yurtseverliği” ile övdüğü Göktaş’ın 2014’te serbest bırakılması hakkında: “Silivri zindanını boşaltacağız” yeminleriyle otobüslerinden inen yüzlerce kişi yoldaşlarıyla kucaklaştı” ve "Binlerce yurttaş Silivri’ye akın ederken cezaevinden çıkan kahramanlar ‘mücadeleye devam’ dedi" diye yazıyordu.

Her taşın altında ABD’yi arayan, despotik Çin, Suriye ve Kuzey Kore gibi rejimleri destekleyen, siyasi konjoktürdeki yer arayışını saklayamayan, toplumun birçok kesimine karşı nefret dalgası oluşturmak için de alakasız isim ve olayları peşi sıra aktaran Aydınlık çevresinin yurtsever olarak bir arada olduğu “önemli şahsiyetlerinin karanlık geçmişlerini” bilmemesi mümkün mü?

 

levent-goktas-001.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum