1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Grup Yürüyüş’ten Muhteşem Bir Konser
Grup Yürüyüş’ten Muhteşem Bir Konser

Grup Yürüyüş’ten Muhteşem Bir Konser

Bu yıl çıkardığı “Hurriyya” adlı üçüncü albümüyle dinleyicilerine ulaşan Grup Yürüyüş, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu.

23 Kasım 2013 Cumartesi 12:15A+A-

HAKSÖZ-HABER

22 Kasım Cuma akşamı Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konsere dinleyicilerinin ilgisi ve coşkusu görülmeye değerdi.

Seslendirdikleri kardeşlik ve direniş ezgileriyle başta Suriye ve Mısır olmak üzere İslam coğrafyasına ilgi ve duyarlılık çağrısında bulunan Grup Yürüyüş konseri baştan sona coşku doluydu.

Çözüm süreci, kardeşlik, Suriye, Mısır, Arakan, Doğu Türkistan, başörtüsü özgürlüğü, Mavi Marmara vb birçok konuya seslendirdiği eserlerle dikkat çeken Grup Yürüyüş, konserde Ben İnsanım, Ey Şehit, Zalimlere Vur, Ninni, Allahu Ekber, Unadikum, Milyonlarız, İntifada, Şemsul Hurriya, Ahi Ente Hurrun, Resulê Azadi, Kara Gözlüm, Özgürlük Türküsü, İntifada gibi birçok sevilen şarkısını söyledi.

Konser boyunca Grup Yürüyüş'e özel istek yağdıran dinleyiciler her şarkıya coşkulu bir şekilde eşlik ettiler. Konser sonunda çocukları sahneye davet eden Grup Yürüyüş, yine dinleyicilerin yoğun talebi üzerine konserin finalini “Yalla İrhal Ya Beşşar u Yalla İrhal Ya Sisi” ile yaptı.

Zeytinburnu’nda ilk kez konser verdiklerini ve salondaki dinleyicilerin coşkusundan çok etkilendiklerini ifade eden Grup Yürüyüş, konser sonunda Belediye Başkanı Murat Aydın’a ve dinleyicilerine teşekkür etti. 

grup-yuruyus-zeytinburnu-1.jpg

grup-yuruyus-zeytinburnu-2.jpg

grup-yuruyus-zeytinburnu-4.jpg

grup-yuruyus-zeytinburnu-5.jpg

grup-yuruyus-zeytinburnu-6.jpg

grup-yuruyus-zeytinburnu-3.jpg

HABERE YORUM KAT