1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Geyve Suriye İntifadasını Selamladı
Geyve Suriye İntifadasını Selamladı

Geyve Suriye İntifadasını Selamladı

Üçüncü yılına giren Suriye İntifadası Geyve’de yapılan basın açıklaması ile selamlandı.

17 Mart 2013 Pazar 21:08A+A-

Geyve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformunun düzenlediği program Geyve Meydanında gerçekleştirildi.

Geyve Özgür-Der Temsilcisi Mustafa ÖZER’İN açılış ve selamlama konuşması ile başlayan eylemde Mustafa ÖZER  ; “Suriye direnişinin onurlu ve sabırlı yürüyüşünün yanında olduklarını Katil Baas Çetesinin yanında saf tutanların ümmetle aynı safta olamayacaklarını” vurguladı. Daha sonra hazırlanan basın açıklamasını da okuyan Mustafa ÖZER açıklamasında: “Suriye’nin Katil Baas rejimine direnen o gençlerine, yaşlılarına, kadınlarına, erkeklerine ve o masum çocuklarına teker teker hürmet ve dualarımızı gönderiyoruz. Suriye’de özgürlük tutkusuyla kenetlenmiş bu yürekli halkın direnişine ve zulme boyun eğmeyişine şahidiz, şahitlik ediyoruz.”dedi.

Suriye’de katledilen kadın çocuk yaşlı  ve erkeklerin sadece Allah’a iman ettikleri ve hürriyet istedikleri için bu zulme maruz kaldıklarını belirten Mustafa ÖZER açıklamasına “Rabbimiz Allah’tır dedikleri için ateş dolu hendeklere atılan Ashabı Uhdud gibi Suriye’nin şerefli halkı da; Rableri olan Allah’ın yolunda canları pahasına, kanları pahasına kendi onurları yanında tüm ümmetin onurunu da kurtarıyorlar.”diyerek devam etti.

Açıklamasının sonunda Geyve’den Suriye’ye 1 TIR insani yardım malzemesi gönderdiklerini ve bundan dolayı onur duyduklarını belirten ÖZER: “Dünya gelip geçicidir, evlerimiz gelip geçicidir, mallarımız mülklerimiz makamlarımız gelip geçicidir. Rabbimiz nazarında kalıcı olan ise sadece ıslah edici amellerimizdir.” diyerek açıklamasını bitirdi.

geyve-suriye-20130317-01.jpg

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum