1. HABERLER

  2. HABER

  3. Genelkurmay Başkanlığı'ndan Yeni Akit'e Taziye
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Yeni Akit'e Taziye

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Yeni Akit'e Taziye

Yeni Akit gazetesi, Hasan Karakaya'nın vefatı üzerine, Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün taziyelerini ilettiğini yazdı.

03 Ocak 2016 Pazar 13:28A+A-

Yeni Akit gazetesine göre, Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı Suudi Arabistan gezisi sırasında hayatını kaybeden gazetenin Genel Yayın Koordinatörü ve yazarı Hasan Karakaya’nın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.

“Dik Duruşundan Asla Taviz Vermemiştir”

Buna göre, Hasan Karakaya’nın oğlu Fatih Karakaya ile görüşen Tuğgeneral Özkürkçü, Hasan Karakaya’nın Türkiye’nin en önde gelen gazetecilerden olduğunu belirterek, “Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir.” dedi.

Vefatıyla birlikte Türkiye gazeteciliği açısından yeri doldurulamayacak bir boşluğun oluşacağını söyleyen Özkürkçü, başta ailesi olmak üzere, Yeni Akit camiasına, Türkiye basınına ve okurlarına, Genelkurmay Başkanlığı adına başsağlığı dileklerini iletti.

Yeni Akit, Al Jazeera

HABERE YORUM KAT

1 Yorum