1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Gençlerden Halep İçin Çağrı
Gençlerden Halep İçin Çağrı

Gençlerden Halep İçin Çağrı

Pazar günü sabah namazında Üsküdar-Mihrimah Sultan Camii'nde bir araya gelen Sabah Namazı Devrimi Gençliği Halep’teki acımasız kuşatmaya dikkat çekerek acil yardım çağrısında bulundu.

22 Kasım 2016 Salı 15:07A+A-

HAKSÖZ-HABER

Pazar günü sabah namazında Üsküdar-Mihrimah Sultan Camii'nde bir araya gelen gençler Halep için herkesi harekete geçmeye çağırırken, geçtiğimiz günlerde PKK tarafından katledilen Kaymakam Muharrem Fatih Safitürk'ü de unutmadılar.

Abdulmetin Balkanlıoğlu Hoca ve Gazeteci-Yazar Adem Özköse'nin konuşmacı olarak katıldığı programın sonunda ayrıca Halepli Müslümanlar için dua edildi.

Sık sık "Katil Rusya Halep'den defol!”, “Tek Yol İslam Yaşasın Ümmet!" sloganlarının atıldığı sabah namazı buluşmasına yoğun bir katılımın olduğu gözlendi.

Programda bir konuşma yapan Abdulmetin Balkanlıoğlu Hoca, her Müslümanın Halep'e karşı sorumlu olduğunu ifade ederek iman sahibi bir insanın böyle bir zulme karşı asla sessiz kalamayacağını söyledi.

Gazeteci-Yazar Adem Özköse de Müslümanların gereksiz konu ve tartışmalarla meşgul edildiklerini belirterek; "Halep'te bütün bunlar olurken biz hala birbirimizle uğraşıyoruz. Yeter artık! Şu an insan olan, İslam'dan, Kur’an'dan nasibi olan herkesin asıl gündemi Halep olmalı. Çocuklarımızın katledilmesini engelleyemeyen, çocuklarına bile sahip çıkamayan bir ümmete dönüştük. İnsanlığımızı korumak adına en azından sessiz kalmayalım. Zalimlere karşı saf tutalım" diye konuştu.                        

Program sonunda Suriye için başlatılan un kampanyasına da destek istendi.

1-074.jpg2-072.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum