1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gazeteci misin, Alman istihbaratının ajanı mı?
Gazeteci misin, Alman istihbaratının ajanı mı?

Gazeteci misin, Alman istihbaratının ajanı mı?

YouTube yayınına alkollü bir şekilde çıktığı iddia edilen Erk Ecarer yaptığı haberlerin Almanya’dan ‘üst düzey’ istendiğini söyledi.

04 Mayıs 2024 Cumartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İslam ve Müslümanlar hakkında nefret söylemi üreterek geçimini sağlayan Erk Acarer bir süredir yurt dışında yaşıyor. Acarer son olarak Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra M7 koduyla gizli tanık yapılan Serdar Sertçelik’i yayına alıp, 15 Temmuz ile ilgili yönlendirme sorular sormuştu.

Acarer aynı zamanda 2019 senesinde Mısır'daki Müslüman Kardeşler ve Muhammed Mursi hakkında akıl dışı iddialar dile getirerek algı ve dezenformasyon oluşturmaya çalışmıştı. Erk Acarer yaptığı tüm işleri hangi saikle gerçekleştirdiğini alkollü bir şekilde çıktığı iddia edilen YouTube yayınında açıkladı. Erk Ecarer yaptığı haberlerin Almanya’dan ‘üst düzey’ istendiğini söyledi.

"Haber yapmamı iki birim özellikle istiyor!"

Erk Acarer yaptığı yayında, "benim bütün yaptığım haberler, iki birim tarafından özellikle isteniyor. Birincisi Almanya Emniyet Müdürlüğü, diğeri de Alman İçişleri Bakanlığı. Ve üst düzey isteniyor" dedi. Acarer, konuşmasıyla Almanya'ya çalıştığını açıkça itiraf etmiş oldu. 

Birgün'de "gazetecilik" yapan Acarer bu sözleriyle karakterini ve tetikçiliğini kanıtlamış oldu. Siyonist çetenin en büyük ortaklarından Almanya'nın raportörü ve provokatörü olarak iş gören Acarer kafası iyiyken ağzındaki baklayı çıkardı. İslam'a ve Müslümanlara duyduğu nefretle istihbarat örgütlerine sığınacak kadar alçalabilen kişilerden her şey beklenir. Algı ve dezenformasyon üretmek için söylemediği yalan kalmayanlar  "sahiplerinden" aferin almak için düştükçe düşüyorlar!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum