1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Fatih Altaylı, deprem vergilerini dahi mültecilere bağladı!
Fatih Altaylı, deprem vergilerini dahi mültecilere bağladı!

Fatih Altaylı, deprem vergilerini dahi mültecilere bağladı!

Fatih Altaylı, utanmadan, sıkılmadan her meseleyi mültecileri suçlamaya evirten yazılarına bir yenisini ekledi. Toplumdaki ırkçıları kışkırtmak için malzeme olarak bu defa da deprem vergileri ile mültecilere yardım yapıldığını iddia etti.

05 Kasım 2020 Perşembe 16:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Fatih Altaylı, utanmadan, sıkılmadan her meseleyi mültecileri suçlamaya evirten yazılarına bir yenisini ekledi. Toplumun zavallı ırkçıları önlerine atılacak mültecileri kötüleyen her unsuru, arsızca dillendirmekte. Toplumdaki ırkçıları kışkırtmak için malzeme olarak bu defa da deprem vergileri ile mültecilere yardım yapıldığını iddia etti.

Elinde herhangi bir veri dahi olmayan Altaylı provokatif yazılarına devam ediyor. Son olarak HaberTürk’teki köşesinde “Deprem vergileri önce duble yola sonra göçmenlere” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İzmir’de meydana gelen depremden sonra, faşist ve provokatör kalemler “bu acıyı faşist zihnimize uygun kullanıp halkı Suriyelilere karşı nasıl kışkırtırız”ın peşine düşmüşlerdi. Altaylı da bu yangına yazılarıyla körük taşımakta.

İzmir depreminde, çürük raporlarına rağmen işlerini yapmayan belediyelere, mal sahiplerine, eleştiri getirmeyip 1999 yılından bu yana toplanan deprem vergileri üzerinden Suriyeli muhacirlere saldıran Fatih Altaylı “Deprem vergileri önce duble yola sonra göçmenlere” başlıklı makale(!) yazdı.

Elinde hiçbir veri olmadan yazısında “2011’den sonra memlekete 5 milyona yakın göçmen geldiğine göre. 2011’den sonra toplanan deprem vergileri muhtemelen Suriye’den gelen göçmenlere gitti.” cümlelerini kullanan Altaylı, bununla 28 Şubat günlerinden bugüne devam eden provokatörlük yapma ve Müslümanlara saldırma misyonuna devam ettiğini gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın, 17 yılda deprem vergilerinden 147 milyar lira toplandığını, bunun 8 katı olan 1.21 trilyon liranın deprem bölgelerine ve depremzedelere harcandığını ifade etmesine rağmen Fatih Altaylı ve onunla aynı zihniyete sahip faşist provokatörler halkı mazlum Suriyelilere karşı kışkırtmaya devam ediyor.

“Bakın baştan söyleyeyim, bu kadar hafızasız bir toplumsak eğer, bizden cacık bile olmaz” ifadelerini kullanan Altaylı’dan bir cacık çıkmayacağı doğru bir tespit olacaktır.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum