1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Erdoğan YAŞ vesilesiyle ziyaret ettiği Anıtkabir’de Atatürk’e seslenmiş!
Erdoğan YAŞ vesilesiyle ziyaret ettiği Anıtkabir’de Atatürk’e seslenmiş!

Erdoğan YAŞ vesilesiyle ziyaret ettiği Anıtkabir’de Atatürk’e seslenmiş!

YAŞ toplantısı öncesinde komutanlarla Anıtkabir’e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınına rağmen elde edilen başarı hakkında Atatürk'ü bilgilendirmiş!

04 Ağustos 2021 Çarşamba 14:50A+A-

HAKSÖZ HABER 

Alışılagelen ritüele uygun olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan Yüksek Askeri Şura toplantısı öncesinde beraberindeki askerlerle Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi. Ne ilginçtir ki, burada Anıtkabir özel defterine günün anlam ve önemi hakkında yazan ve bilahare yazdığı metni yüksek sesle de okuyan Erdoğan’ın Mustafa Kemal’e sanki yaşayan birisiyle konuşuyormuşçasına seslenmesi Türkiye’de gayet normal karşılanıyor!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yüksek Askeri Şûra üyeleri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi. Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajı okuyan Erdoğan, "Aziz Atatürk, YAŞ üyeleri olarak bir kez daha huzurunuzdayız. Türkiye Cumhuriyeti’ni işaret ettiğin şekilde muassır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm dünyayı derinden sarsan Koronavirüs salgınına rağmen Türkiye ekonomiden savunamaya, üretimden sağlığa kadar pek çok alanda önemli başarılara imza atmaktadır. Bu süreçte TSK yurt içinde ve yurt dışında icra ettiği başarılarla operasyonlarına milletimize güven aşılamak suretiyle devam ediyor. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullandı.

Zaman geçiyor, dünya farklılaşıyor. Türkiye’de de pek çok şey değişiyor ama Kemalist resmi ideolojinin tazim kültürü değişmiyor. Ve bu durum ne yazık ki sadece Kemalist ideolojiye gönülden bağlı olanlarla sınırlı kalmayıp, ondan hoşlanmayan, rahatsızlık duyan, inancı gereği beri olmak isteyenlere de dayatılıyor. Ve bu dayatmaların neticesi olarak ortaya burada karşılaştığımız türden garip manzaralar çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

14 Yorum