1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Erdoğan için dua etme suçu
Erdoğan için dua etme suçu

Erdoğan için dua etme suçu

Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için dua edilmesi sol-Kemalistleri rahatsız etmiş!

10 Mayıs 2023 Çarşamba 18:10A+A-

HAKSÖZ HABER

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala farklı çevre ve kişiler kimi desteklediklerini kamuoyuna açıklıyorlar. İsmailağa Cemaati de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini açıkça ifade etmişti.

Bursa'da İsmailağa ile ilişkili Uluçınar Derneği'nde yemeği öncesinde çocuklara dua ettirilirken sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanması dilekleri de duaya ekleniyor. Cumhuriyet ise bu olayı "14 Mayıs öncesi karanlık görüntüler: Cemaat derneğinde çocuklara 'Erdoğan' duası!" başlığıyla haberleştiriyor. Aslında karanlık olan sizin zihniyetiniz ama daha fazlasını söylemek istemiyoruz!

İsmailağa zaten kamuoyuna tavrını açıkça belli etmiş bir camia. Bunun için dua edilmesinden daha normal ne olabilir ki? Buradaki asıl tutarsızlık ise sol-Kemalistlerin bazı isimleri açıktan Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini beyan etmemeleri sebebiyle hedef göstermelerinden kaynaklanıyor.

İsteyen istediğine desteğini açıklayabiliyorsa Erdoğan’ın kazanması için dua etmek niçin Cumhuriyet tarafından “istismarın vahim bir göstergesi” olarak lanse ediliyor? Yoksa sadece Kılıçdaroğlu'nu desteklemek mi mubah kabul ediliyor?

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum