1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. En iyisi bunu yapanı asalım gitsin!
En iyisi bunu yapanı asalım gitsin!

En iyisi bunu yapanı asalım gitsin!

Elazığ’daki stadın adında “Atatürk” isminin yer almayacağı iddiası sol-Kemalistlerin en büyük gündemi!

20 Nisan 2023 Perşembe 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Elazığ’daki 49 yıllık stadyumu yenileme çalışmaları sonrasında stada asılan tabelada “Atatürk” ismi yer almadı. Ardından başlayan tartışmalar ise Türkiye’nin ne kadar boş gündemlerle uğraştığını gözler önüne seriyor.

Sözcü başta olmak üzere birçok yayın organı Elazığlı Milletvekilleri başta olmak üzere “Atatürk” ifadesinin stadın adından çıkartıldığı iddiasının üzerine gitti. Nihayetinde AK Parti’nin Elazığ Milletvekili konu hakkında açıklama yapmak zorunda bile kalmış.

AK Partili Metin Bulut'un “sehven” yapılan bir hata olduğunu ifade etmesi kesmemiş Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Süleyman Şahin ve Daire Başkanı Mesut Döngez de konu hakkında açıklama yapmış. Hepsi birbirinden ezik açıklamalar sol-Kemalistlere yeterli değil tabi ki!

Hadise Sözcü’nün takibinde… “Atatürk” ismi hakkındaki bu hassasiyetlerini memleketin gerçek sorunları konusunda göstermeleri onlardan beklemiyoruz. Ancak iktidarın sinmiş bir tavırla özür dilercesine giriştiği izah girişimleri içler acısı. Elazığ'daki stadyumdan Atatürk adı çıksa ne olacak? Zaten her yer Atatürk'le dolu. Bir tanesi eksilmiş olur en fazla...

El birlik herkes “Atatürk” isminde bir araya geldiyse “sehven” yapılan bu hatanın sorumlusunu bulun asın olsun bitsin bu iş!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum