1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ellerinden gelse Şehit Atıf Hoca’yı anan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asacaklar!
Ellerinden gelse Şehit Atıf Hoca’yı anan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asacaklar!

Ellerinden gelse Şehit Atıf Hoca’yı anan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asacaklar!

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Şehit Atıf Hoca’yı anması üzerine yine sosyal medyaya leş kargaları gibi üşüşen Kemalistler içlerindeki nefreti kustular.

05 Şubat 2023 Pazar 01:17A+A-

HAKSÖZ-HABER

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, her yıl Kemalist çevrelerin aşağılık linçine maruz kalmasına rağmen cesurca öne çıkıp İskilipli Atıf Hoca’nın hakkını teslim etmeye devam ediyor. Ve haliyle onun bu onurlu ve cesur tutumu karşısında Kemalist şaklabanlar deliye dönüyor. Öfkelerinden parmaklarını ısıran Kemalistler ellerinden gelse Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asmaktan geri kalmayacaklar.

Yaşadığımız ülkede bürokrasiden pek sadır olmayan cesur çıkışını sürdüren Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye sosyal medya üzerinden olmadık hakaret ve tehditler savuran İslam düşmanı Kemalistler karşısında Vali Bey’in şahsında hakkı müdafaa etmeye cesaret eden ne kadar da az sayıda insan var! Kemalistlerin öfkeden gözü dönmüş hali bir kenara da başta muhafazakar bürokratlar olmak üzere mahalleye hitap eden basın-yayın çevreleri ve yazarların sessizliğe gömülmesi son derece moral bozucu ve utanç verici olmaya devam ediyor. En azından umarız seçimlerin yaklaştığı bir vasatta bir de iktidar çevreleri popülizme kaçarak Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi Kemalistlere yedirmezler!

Sosyal medya üzerinden Vali Mustafa Çiftçi’ye efelenen Kemalistler yine ülkeyi babalarının çiftliği olarak algıladıklarını ortaya koydular. Tehdit, tahkir, hakaretin havada uçuştuğu twitler karşısında bakalım yargı makamları Kemalistlerin arzusu yönünde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi mi kovuşturacak yoksa tehdit, tahkir ve hakaret dolu paylaşım sahibi Kemalistlerden mi hesap soracak göreceğiz!


Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin İskilipli Atıf Hoca’yı anma etkinliğine katılması üzerine Kemalistlerin Twitter’da kopardığı yaygaradan örnekler:

whatsapp-image-2023-02-05-at-12-40-44-am.jpeg

new-project-11.jpg

new-project-6.jpg

new-project-5-001.jpg

new-project-3.jpg

new-project-4.jpg

new-project-7.jpg

new-project-8.jpg

new-project-9.jpg

new-project-10.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum