1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Elif görse mertek zanneden sol-Kemalistler yine kendilerini rezil ettiler!
Elif görse mertek zanneden sol-Kemalistler yine kendilerini rezil ettiler!

Elif görse mertek zanneden sol-Kemalistler yine kendilerini rezil ettiler!

Hadis-i Şerif okuyan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş hedef gösterildi!

27 Kasım 2021 Cumartesi 12:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Uluslararası İhtida Kongresi"nde, Allah Resulü'ne (sav) ait bir Hadis-i Şerifi okuyan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, TELE1 isimli sol-Kemalist haber sitesi tarafından hedef gösterildi. Anlaşılan o ki TELE1 dile getirilen hadisi Ali Erbaş'a ait sanıyor!

Bir kimsenin Müslümanlığı tercih etmemesini anlayabiliyoruz. Ancak Müslümanlarla birlikte yaşarken hem de yüz yıllardır İslam geleneği içinde bulunan topraklarda Müslümanların kültür ve değerlerinden bihaber olmak için cehaleti kimlik haline getirmek gerekir. Bu kadar cahil olmak bir tercihtir!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dünya üzerindeki her Müslümanın adı gibi bildiği bir Hadis-i Şerifi okuyor. “Her çocuk İslam fıtratı üzere doğar, anne babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar” Bu meşhur hadisi duymamış olan TELE1 isimli cahil yayın organı cehaletin en önemli özelliklerinden olan cüretkarlığını da göstererek Ali Erbaş’ı hedef aldı.

Ali Erbaş’tan bir inci daha: Her çocuk Müslüman doğar, anne babası onu Hristiyan, Yahudi yapar” başlığıyla yaptıkları paylaşım TELE1’in kalitesini(!) bir kere daha tüm Türkiye’ye gösterdi. Ayrıca video üzerinde de oynama yapan TELE1 operasyon haberciliği konusunda ne “mahir” olduğunu ilan etmiş oluyor.

Allah Resulü'nü doğrudan hedef alamadığı için bu tarz düşkünlüklere kalkışmış olma ihtimali de bulunan TELE1 hakkında her türlü hukuki işlemin acilen başlatılması gerektiğini de ifade etmek isteriz!

Ne diyelim bu kadar rezillik utanması olana yeter ama ar namus damarı çatlayınca yapacak çok fazla bir şey olmuyor anlaşılan!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum