1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Edep gidince rezil olmak alışkanlık haline geliyor!
Edep gidince rezil olmak alışkanlık haline geliyor!

Edep gidince rezil olmak alışkanlık haline geliyor!

Ümit Özdağ TBMM’deki bilgisayarlar üzerinden şova kalkıştı ama yine rezil oldu!

25 Aralık 2021 Cumartesi 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

TBMM’deki bilgisayarının gereksiz bir harcama olduğunu söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu harcamayı yapanları eleştiren bir paylaşım yaptı.

"Günaydın Türk halkı, işte, çarşıda, pazarda, kahvede, okulda her nerede iseniz. Bu sabah TBMM’de basın toplantısı İçin odama geldim. Bilgisayarım değiştirilmiş. 600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş. İnsanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama. Halka porsiyon küçült derken bu yapılmaz." şeklinde konuşan Ümit Özdağ ekonomik darboğazı kendisi lehine söylem oluşturmak için kullanmaya çalıştı.

Gerçekler ise TBMM Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamayla ortaya çıktı. “Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları, re'sen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Nitekim, Sayın Ümit Özdağ’ın bilgisayarı da, kendisinin 20/12/2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir." ifadeleriyle yapılan açıklama, Ümit Özdağ’ın 20 Aralık tarihinde bilgisayar talebinde bulunduğunu gözler önüne seriyor.

İnsanlar ekonomik sıkıntılar sebebiyle zorluk çekerken var olan bilgisayarını son model olanı ile değiştirmeye utanmayan Ümit Özdağ bir de bunun üzerinden manipülasyon oluşturmaya çalışıyor özetle!

Yıllardır her fırsatta mültecileri yalan ve iftiralarla hedef gösteren Ümit Özdağ edepsizliği huy edinmiş anlaşılan. Daha fazla sözü uzatmaya gerek yok. Edebi elden gidene en iyi cevap susmaktır!

whatsapp-image-2021-12-25-at-00-06-10.jpeg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum