1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Duvarda Atatürk fotoğrafı bulunmaması suçu!
Duvarda Atatürk fotoğrafı bulunmaması suçu!

Duvarda Atatürk fotoğrafı bulunmaması suçu!

Sol-Kemalistler, Atatürk sopası ile topluma ve devlete nizam vermeye devam ediyorlar!

07 Haziran 2021 Pazartesi 15:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye toplumu kişi kültünü ideolojik saplantı haline getirmiş bir kesim sebebiyle yüzünü sorundan azade geleceğe dönemeyen bir toplum. Sol-Kemalistler, Atatürk üzerinden herkesi hizaya çekerek kafalarından toplumsal-siyasal ortamı inşa etme çabasından bir an bile geri durmuyorlar.

Bunu gerçekleştirmek için tabiri caizse sinekten yağ çıkartan Kemalistler dünyayı da ikiye bölmüş durumdalar. Ezber düşüncelere göre sözde, dinler dogmatik. Ancak Kemalistler için dünya Atatürk’ü sevenler ve sevmeyenler olarak iki ayrılmış durumda.

Bir Kemalist öyle sanıyoruz ki yeni bir mekana girdiğinde önce ortamda Mustafa Kemal’e ilişkin nesneler arıyor. Eğer ki onları bulamazsa notunu veriyor! Bu duruma örnek olarak sunulabilecek bir haber statükonun kalesi Cumhuriyet’te yayımlandı.

“MHP'li vekilin ziyaretinde Atatürk fotoğrafı olmaması tepki çekti” başlıklı haber Gaziantep’te Özel Harekât Şube Müdürlüğü görevine atanan Yaşar Uzun’un odasında çekilen fotoğrafta Atatürk fotoğrafı olmaması Cumhuriyet’in Atatürk radarına yakalanmış. İşsizlik insana neler yaptırıyor!

Cumhuriyet muhabirleri sabah işin başına oturdukları zaman siyasilerin ziyaret ettikleri mekanları mı tarıyorlar acaba? Şimdi bu yapılan ‘şeyin’ adı gazetecilik değil. Biz onu biliyoruz ama ne isim vereceğimizi bilmiyoruz!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Yaşar Uzun’u yeni görevi için tebrik etmeye gitmiş. Uzun’un odasında Osmanlı devlet arması varken Atatürk fotoğrafı yokmuş! “Şimdi Yaşar Uzun’u yok etmek için ne yapabiliriz?” diye düşünen Cumhuriyet de bu ısmarlama haberi yapmış. Bu sayede MHP’ye nizam verilirken Yaşar Uzun’a da parmak sallanmış oluyor.

Herkes ayağını denk alsın! Gazeteci mafyası Cumhuriyet, Atatürk sopası ile sizi her an dövmeye gelebilir. Şimdi dağılabilirsiniz…

HABERE YORUM KAT

14 Yorum